Thursday, May 6, 2010

kekeliruan



Sebenarnya, saya tak sure nak pergi matrix ke taak. LOL, I'M ALWAYS LIKE THIS. DUSH.


bawah ni is my conversation with ayah. LOL, you can laugh. ^^

Han: ala, dapat matriks selangor. ni semua Donghae punya pasal. (tak tahu ape punca nama Donghae disebut)
Ayh: Ok lah tu. ni sapa ni? (gambar Donghae di twitter sedang Han buka masa tu)
Han: ni? Donghae (woo woo woo)
Ayh: budak mana ni?
Han: Donghae~ Ni semua kau punya pasal *akal menipu*
Ayh: Donghae dapat mana? Muka tak hensem. Macam rumah tak siap je. (lol)
Han: Hensem la ni. dia tak belajar kat sini. dia belajar dekat luar negara.
Ayh: Ha, dia tak dpaat matriks?
Han: dapat. Dongahe~~~ *menipu*
Ayh: matriks mana?
Han: matriks selangor. *tipu*
Ayh: ouh, elok lah dia pergi luar negara. kaya la tu.
Han: Donghae, Donghae~ *nak gelak sebenarnya*

lepas tu ,ayah ke bilik dia. well, komputer kat luar bilik dia so mama dengar la bunyi Han merintih Donghae Donghae macam orang gila. HAHA. lalu bertanya kepada ayah;

mama: kenapa?
ayah: entah dia, bising tak dapat dengan Donghae, ape ke nama *
Han: Donghae~~~~~~~~~
ayah: ish budak ni.
mama: tu orang korea la ayah. apa la ayah ni.

HAN: HAHAAHAHAHAHAH *evil*


ini lagi satu kekeliruan. HAHAHA. muka kacak macam Donghae my ayah cakap tak kacak, HAHA. *memanglah, dah dia lelaki, kau ingat apa, GAY.NOOOOO*

han

4 comments:

cik hani zain said...

hehe~
ayh klkr n cute~ ^^

han eba said...

uish, HAHAHA ^^

sakuranchOvy said...

lwk gile ayh kau~~
hahahahahahhaha ! =DDD

han eba said...

tahu tak ape