Friday, May 28, 2010

Korea for FIFA

buat pertama kalinya, saya akan melupakan FRANCE untuk FIFA. haha. saya menyokong Korea kali ini. YEAH, DAEHAMINGUK! sebabnya, Super Junior nyanyi lagu Victory Korea dan 2AM pun ada nyanyi. LOL, just because of that? WELL, that's IDOL'S power :) HAHA





Donghae tak ada, sangat sedih T.T dan itu, itu itu Jin Woo, ape sudah jadi maa? Rambut sangat zzzzzzz. HAHAHA

han eba


4 comments:

Fay Nana (Cik Fana) said...

disebabkan biased melampau maka saya akan support korea tahun ni. ehh yg lepas pun support korea jugak.. hmm majulah dasar pandang ke timur!! :D

han eba said...

LOL, hahahaha. selama ni saya support france tapi sebab suju nyanyi saya support Korea. LOL

lulumichin said...

lagu big bang dengan kim yuna tu pon best.

sgt bersemangat ble dengar. haha

han eba said...

nak dengar nanti :)