Saturday, May 22, 2010

my all is in you


hello people. HAHAHA.

lama dah tak update ape ape pasal Korean. seriously busy dan rasa tak ada masa,pun tak ada internet kat sana. macam macam la kekurangan, al maklumlah kaaaan,kolej baru. aduhai. HAHA

well, duduk dengan room mate yang best best memang beruntung. HAHAHA, nak tayang room mate lak dia. LOL. well, this is my first time eh ada room mate. kekeke, BANGGA.

setakat ni, saya masih boleh survive walaupun agak panas dan busy dan penat dan macam macam, tapi saya masih okay asalkan saya boleh tweet dan FB guna sms. HAHA. seronok. walaupun dunia saya berubah dan Korean stuffs juga, saya masih Han yang cintakan Donghae sepenuh jiwa raga. HAHAHAHA, gila. I'm going crazy because of you. OBSESSED. haha, blah.

macam macam karenah laaa budak budak praktikum den ni. HAHA. chow.

han

No comments: