Saturday, May 15, 2010

oh hye, nice to meet you.

yo people, I'm so backo. HAHAHA.

oh hye hye hye, saya sangat sengsara di matrix. HAHAHA. sengal betul faci faci tersayang ni. dah ah ada faci nak try menari macam eunhyuk, HAHA. LOL, dia maybe budak BB kot. ape ape lah. saya dapat berjumpa dengan ramai orang tapi entah kenapa saya rasa sangat tu. sebab mereka semua kecil kot. HAHA. my roommate okay je :) HEHE . I bilik 4 orang. memula dapat sains fizik but dah berjaya tukar sains hayat. :)

oh yeah, BONAMANA! tak habis lagi kepanasan lagu ni. dah ah kat matrix tu super panas. ADUHAAAI. haha. oh, sebab agak ketinggalan, saya still nak letak jugak video supaya Hae sentiasa penuh kat sini :) next week start kuliah, sumpah pack. okay :)




han :)

No comments: