Saturday, June 12, 2010

KMS, oh KMS


oh hye.

dah lama tak update. HAHA. semua followers juga, turut lari. terima kasih kepada yang masih menjadi followers. pasal fanfic pulak, lepas Ujian Penilaian Setara ada cuti, nanti Han update.

Oh, hari ini ada pilihanraya. Agak meriah dan yang meriahnya, Han bangun pukul 9.30 am dimana pada pukul 10.00am talian undian akan ditutup untuk pelajar perempuan, memanglah huru dan hara keadaan Han. HAHA, penat kot, buat tutorial sampai pukul 4AM kau tahu HAHA. padahal pukul 12 pergi online kat bawah blok. HAHA.

di sini, saya ingin menceritakan sedikit kisah saya di KMS, LOL, SKEMA AH BUDAK HAYAT NI, lai lai lai, saya cerita. semuanya based on gambar.

semalam, masa calon calon JPP meluahkan manifesto diorang. tapi apa den kesah? HAHA. this is Ying,Kedah mari~ super duper crazy about Hyun Joong, muka blurr tapi, aissssh, memang sangat kejam* HAHA.


ini pula, masa ada Koko, well kitorang ada Koko tau, kelas KOKO! haha, well, ni masa kitorang kena buat pertunjukkan fesyen orang asli and meet this girl, Lily, Kyuhyun's wife. HAHAHA.




ni pula rerakan satu praktikum Han, hehe. ambil dari belakang sahaja :)




hidup di KMS sangat panas, dan saya pula turut menggila. muka harus dikaver guna surat khabar, LOL.


nanti cerita pasal ROOM MATES lak. HAHAH.

han eba

2 comments:

sakuranchOvy said...

KMS ? ape 2h weyy. sorrilahh bdk law xtau kms 2 ape. gile poyo * hahaha =DD

dh lme tggu story about ur rmates ++

han eba said...

:)) KOLEJ MATRIKULASI SELANGOR laaa