Saturday, September 25, 2010

oh me!


it's moon cake festival that day, so I played tanglung :) and, I did play it with lengchai (a chinese boy yang disukai ramai tapi masalah dia, dia kurang bercakap dengan orang lain). HAHA. so, everybody was so jealous. HAHAHA. kisahnya;

dia tetiba memadamkan tanglung Han dan berlalu begitu sahaja dengan senyuman dan han ikut dia sebab bengang berkata;

" kenapa you padamkan lilin saya?you ingat you lengchai, you boleh buat ape ape je la?"

and he was like, err and smile. he said;

"you tengok bulan sahaja laaa"

"saya tak nak"

Han suruh dia nyalakan balik lilin tanglung Han.

and he said;

"saya bagi you lilin baru so you boleh main lagi lama"

and I said;

"tak nak, nanti saya tak mau balik. saya nak you nyalakan lilin ni balik"

he smiled and laughed. and the he said;

"ok ok, mari saya pasangkan"

and I said;

"saya ikut you, takut nanti you lari maa"

and he smiled again (charming) and said;

"okey"

lepas tu, dia nyalakan lilin dan bagi tanglung tu dekat Han. And I said;

"Good boy"

and he laughed. and I was like, ape ni. errr. lepas tu, dia padamkan kawan dia punya tanglung juga.then my friend yang satu kelas dengan dia;

"why you kacau my friend."

and he just smiled and laughed again; and that time, my mind was like...

I HAVE NO IDEA.

I AM HAPPY BECAUSE HE PLAYED WITH ME, YES I AM. HAHA. But that tanglung is not mine, it's my friend's so I am afraid if that tanglung will burn just because of him. NASIB BAIK! but I don't have his picture.Jap, nak popular jugak, so han post gambar han main tanglung. LOL







han