Monday, January 10, 2011

belajar daripada kesalahan


semenjak masuk semester 2, bibir tak lekang menyebut, belajar daripada kesalahan. setiap kali buat latihan, salah je, belajar daripada kesalahan. kesalahan mematangkan kita. kalau Han jadi cikgu la en, kalau salah tu, Han tak akan marah, Han akan suruh dia belajar balik. tapi kalau asyik salah memanjang plus suka main main, flying kick sekali, dah cukup. tak susah pun. HAHA.

tadi pun, buat salah dalam paper biology. free free hilang 6 markah. nangis habis dalam telefon cakap dengan mama, ye ah, soalan senang gila, eden boleh salah jawab. jadi iktibarnya, belajar daripada kesalahan. HAHA. lepas dan nangis nangis, mama boleh pulak cakap "ni mesti masa jawab ingat Donghae ni" HAHAHAHA, yeah right. donghae hanya akan difikirkan dari jam 5PM hingga 8AM je. sebab start 8AM sampai laaaaaaaaah 5PM ade kelas, so dia harus dibuang dari ingatan. dan mama jugak cakap "pergi tengok donghae tu, tak mau nangis nangis dah" walah weyh, macam tahu tahu je hubungan anak dia. HAHAAHA. satu restu? LOL

selepas itu, si abang pula menelefon, guna umpan,'kau nak bear tak? nak yang mana? kau tak tunjuk pun macam mana aku nak beli?' hehehe, bagus, dia memang ada niat nak beli. hahaha. ala, mesti call sebab mama cakap ni, kalau taaaaaak, HARAPAN ah. duduk mengadap lappy kau tu en. cisss.

tapi sekarang ni, bila fikir balik, benda dah lepas. nangis bagai buat apa? ah hai, belajar daripada kesalahan cik Han. yeah yeah yeah. tak apa, 2 more to go. fighting. tunggulah kepulangan ku pada 13 Jan 2010. comeback. HAHAHA
p/s: I did wrong to seonsaengnim? because he said I misunderstood him. hmmm.

han

2 comments:

nurul norman said...

yea, bljr dr kesalahn =p
muehehehe~ =p =DD

ambooi, mama anda berkata begitu. sggh jeles driku. hbngn kte dgn hyuk, xde spe amek ksh pn. x drestui lahh 2. kkehkehkehkeh ^.^

seonsaengnim yg dulu 2 kahh ? whOoa~ lme x dgr crite psl die. (bajet slalu crite psl die la) ngehngehngehh =DD

goodgoodgoodluck~!! -from ur kaklongwithherhubby,hyuk ♥ =] =DD

han eba said...

jangan jeles kak long. HAHAHAHAHAH.

seonsaengnim, ah haaai. macam merajuk la pulaaak.

kamsahae KAK LONG