Wednesday, January 19, 2011

sneak peak


oh hello bloggers :)

hari ni, rasanya nak bawak korang explore my room. hehehehe. well, I'm so excited to show it to you. well, it's not awesome at all, but still, my room :) I used to live here before this, sebelum masuk matriks -.- haha. okay, meh meh kita explore..

ah ha, pintu dia ^^ welcome people. kalau nampak hae, jangan terkejut ^^

view dari pintu,sebelum masuk. just a small room :)

\ini dia, cermin sakti pembelian ayah. HAHA. sengal. dekat matriks, kene kongsi cermin. sangat tak biasa. tapi laaa ni, tengok cermin dalam bilik, udah jadi tak biasa. Hailaaa

chang! Ini dia meja belajar, beberapa tahun lalu. Laa ni, tak pakai dah. Senang cite, Han belajar guna meja kecik yang selalu orang Korea dok guna masa makan ^^ L, stands for Laci. HAHAHA

timbunan majalah. haha. oh, tu gambar kelas form 5 ^^

projek seni Form 2 . Pelajar disuruh buat beg kertas sendiri dan suka hati kau la nak letak apa. ^^

almari pertama dan sampai laaa ni boleh pakai ^^ eden tak gila fesyen, soo, almari kecik dah cukup :)

Ini adalah TV paling antik dalam rumah ni. dah berapa belas tahun pun tak tahulah. Tapi still boleh guna. Barang lama memang lambat rosak. Maaflah, LCD tak main.

tabung katak pemberian maksu Han. tak penuh lagi ni. comel ^^ HAHAHA

katil Han. haha. katil je queen, orang yang tidurnya sorang. HAHAHA. oh, itu Kyu. pemberian abang :)

spongebob tu maksu bagi. bear Mr Bean tu athirah bagi and donkey, ayah bagi. oh, apa yang ada dalam storage box itu? Tentunya kenangan dan juga collection drama,movie dan album Korea :)

terakhir sekali, hehe. gambar empunya bilik. LOL. ini masa kecil dan muda. sekarang punya picture belum letak lagi. AHAHA.

laaa ni, memang tak ada masa nak decorate atau apa. sebabnya, eden bukan tinggal dalam ni dah. semua deco dah dibuka sebab hari tu renovate and tukar colour bilik. so, tamat sudah journey ke bilik beta. LOL

han

p/s: tadi buat Hyperbolic Function sambil SMS dengan mama. petang semalam pergi tengok mama dekat hospital, dia okay :) alhamdulillah.

No comments: