Sunday, January 2, 2011

wajah tanpa plastic surgery

say no to plastic surgery. yes. post ni untuk mengenal pasti sama ada wajah saya berubah atau tak. anda kenal pasti boleh? HAHAHA

Form 3, memang rasa macam budak budak *la ni pun sama* AHHA, jadi budak kan seronok. Lihatlah wajah muda ku~ kini segalanya berubah. woowoowooo

form 4, ah ha, muka budak sains tulen, sama tak dengan form 3, atau muka form 4 bertambah tua? T.T


form 5, tahun terakhir bersekolah, mata semakin lebam. HAILA~


Lepasan SPM, ahha, pelbagai berlaku, dari kelas bahasa korea sehingga ke kerja dan pengangguran. lihatlah wajah ku berubahkah?


muka budak belajar bahasa,haha

masuk matriks, Sem 1. mak aih, dah la gelap, bertambah gelap lah dengan cuaca yang panas tak hingat ni!

this one,latest :) sem 2. HAHAH


ade perubahan tak? ke maintain sama je? adakah wajah ku dimamah usia? OMG. walaupun saya FANATIK dengan KOREA, sesungguhnya saya tak akan buat plastik plastik ni. tak main ah! haha ^^ budak budak sekolah rendah kata, wajah tak ubah, betul ke?atau badan je berubah? ketinggian?

rasanya, semua orang ada tunjukkan perubahan, bagaimana dengan saya? hehe.

ANDA NILAI!


han

6 comments:

pikakitty said...

oittt!! LOL

eh Han muka F3 dgn F4 kenapa mcm sgt berubah,dari muka mcm childish ke muka matang--------- muka f4,f5 and seterusnya tetap maintain je :)
bukannya muka bertambah tua,bertambah matang serta dewasa lah ^^
pstttttt Han,teringin nak tengk Han post gambar pakai make up...pakai eyeliner and lipgloss pun boleh....sooo random XP

han eba said...

bertambah tua lah. macam makcik T.T cry~~~

make up? OMG, kawin nanti kot. HAHAHA. saya tak retilah benda benda tu semua~~~`

nurul norman said...

mcm sde prubahan pun
sme jee =p =DD
MAKE UP ?! omaigood~!!
nk tgk jgk =DD ggehehehhe

han eba said...

oi oi, awk tu dah bermekap mekap. saya ni tak reti. LOL

kimyana said...

makin lama muka nmpak matured

yg form 3 nmpk gila kebudak-budakan.keh8!

pakai make up??!!OMG!Cmne mke Han??haha.

pakai gincu nmpk menarik sikit.haha

han eba said...

yana: geli gila. gincu what the fish. HAHAHA