Saturday, February 5, 2011

memang..

cik han, why don't you try to settle all your tutorials?

oh memang terbaik. memang terbaik. duduk rumah, satu tutorial tak sentuh macam apa, enjoy bagai aje sampai termimpi mimpi cikgu tutor kimia akan marah kalau tak siap tutor. oh god. haila, benda benda macam ni memang bahaya. terpengaruh sangat sangat. tidak! rancangan di tv membawa ku jauh dari buku, shopping mall buat eden tak sentuh buku. oh man! apa lagi nak kata? entah. teruja dengan gambar gambar di bawah. LOL. download banyak banyak lagu, masuk dalam Ipod. memang macam ape ah en. oh i miss my old time. sesungguhnya, diriku dahh membazir masa. masa itu emas, emas itu barang kemas. tatap gambar kat bawah sepuas puasnya

I can see my bias. HAHAHA. and I'm yours FT Island. Happy new year

slim collection right? oh Hae

oppa, you're still with Song Hye Kyo. I thought break up already. bye bye, good luck in military.


abang Hae, come and bring Seohae and Namhae. Miss them already. :P

p/s: bestnya jadi orang kaya, boleh berfesyen habis. haiihh, eden nak jadi naif selamanya. -.-

han

3 comments:

Miss Hani Zain said...

rindu dengan han :')

sama la. tak berusik pun assignment tu. padahal bwk semua notes bagai. aigoo T.T

ashie023 said...

hyun bin ah....

cikgu kimia itu adakah lelaki yang ensem lagi tampan??kalu ensem xpe masuk dalam mimpi walaupun marah...lol

han eba said...

HANI: miss you too babe :) han dah buat dah sikit malam tadi. HAHAH

ashie: tak ensem ah. dia tak masuk mimpi pun, tapi dalam mimpi tu ada mention nama dia akan marah coz tutor tak siap. LOL