Sunday, February 20, 2011

pagi yang gelap,


kini sudah terang;

a dark morning, now already bright. (translate seketul seketul)

punca kesengalan di pagi hari, banyak kerja lalalalalala kerja *MUH*. okay, sambil ipod memainkan lagu, jari pantas belari, keyboard berbunyi, "ketap ketap ketap", okay, I'm typing.

result dah keluar,perasaan? macam biasa. tiada apa apa, cuma bersyukur. itu sahaja. tak sedih sebab dapat math C+, tak bengang sebab dapat Bio B- (sebab dah nangis awal awal atas kesalahan lepas jawab paper) dan tak rasa bangga pun dapat chemistry dan english A . english tu, kena double check, sebab seperti mencurigakan. akan ke andromeda nanti, khas untuk recheck semula english tu. mungkin ada kesalahan di situ. humm.

kerja banyak, projek banyak, rehat je sikit. kan dah demam, memang terbaik. HAHA. post kali ni, guna bahasa melayu sebab Su kata beta asyik guna bahasa inggeris je. okay, saya pun type bahasa melayu. taip bahasa inggeris, tak semestinya terer english.

ouh, dapat sepucuk surat dari korea. rasanya, si dandelinoid punya surat kot. kene soal dengan mama, siapa yang hantar. dia mencurigai anaknya. dia ingat abang tu boyfriend Han, oh mama, sesungguhnya menantu mama hanya seorang sahaja, yakni Lee Donghae atau mengikut ejaan hebat mama,DonHe. HAHA.kita hanya pembaca blog dia, itu sahaja. maaf encik dandelinoid, jika andalah pengirim surat tersebut, maaf dengan salah faham mama saya. tak sabar nak tengok surat tu, first time dapat surat dari luar negara, HAHA. kalau mama datang hari ni, dapatlah tengok surat tu.

cakap pasal donghae, I'm going to Super Show 3. Azah dah beli tiket, malangnya, rockpitt. tapi, asal dia ada okaylah. Han nak cari satu tempat, statik je kalau boleh, khas untuk melihat mereka semua menari nari di atas pentas. tak mahu libatkan diri dengan crowd yang berkemungkinan ganas tahap kingkong. okay, hanya akan menggila di rockpitt tu bila ada donghae. tiket dah ada, nak perginya, tak konfem. sebab kena tengok dulu jadual kolej ni. hehe.

pagi pagi update blog, Han tahu ramai yang rindu, sampai kat facebook tanya, tak update blog ke? HAHA. yelah, dah update dah ni, baca la :) beta tahu, anda rindu beta. LOL. oh, dengar khabar SJ-M 's comeback 25 Feb, betul ke? lagu dah keluar? big bang dah keluar teaser, yelah comeback minggu depan en. HEHE. dongwoon jatuh lagi? haish budak sorang ni -.- HAHAHA. budak ke?? seriously, imej SJ-M kali ni sangat buruk. maaf, rasa macam diorang duduk dekat Alaska. tapi, tetap support abang Hae :)


okay, sekarang tengah stalk facebook orang. HAHA. sengal. kalau cww's punya, tak boleh nak stalk, cis. baiklah, an nyeong

han

p/s : su, jangan tengok SG sampai habis. kite baru tengok epi 3 je T.T

3 comments:

Ryzal said...

doojoon lah yg jatuh..bkan dongwoon...

"pagi pagi update blog, Han tahu ramai yang rindu, sampai kat facebook tanya, tak update blog ke "

hurm cam penah nmpk jer ayt nih!!!

nurul norman said...

ebaaaa~!!!
uwuwuuwuw~~~ sedih gile x dpt g sushow kali ni. hyuk oppaaaa~!!! i'm sorryyy +.+ we can't meet this time +.+ sedihnyeee
nnt tngkp gmba byk2 tau. jgn jd mcm last year, satu gmba pn kte xde kan berdua g sne +.+

berdiri la kau kt rockpit join mnari mcm org gile =p

han eba said...

ryzal, maaf, salah. HAHAHAA

athirah: baik puan