Sunday, March 20, 2011

awesome

AWESOME
handsome dan putih.

itu terlintas difikiran bila nampak Donghae buat pertama kalinya secara dekat memandangkan last concert dia tak selalu datang ke tempat ku -.- sungguh putih dan handsome. entah berapa kati bedak, tapi sangat hot dan handsome. tapi the problem is, dia agak sombong. HAHAHA. dia asyik pergi tempat VIP sahaja. agak kecewa di situ, tapi cukup bahagia la jugak sebab dia nampak banner dan senyum :) tapi seriously, sangat best :)

and eeteuk sangat bahagia, termasuk Shindong yang telah membaling bola, dan ehem, Han dapat bola tu, *bangga sikit* Eunhyuk memang sangat playful, sama juga seperti Yesung yang sangat bahagia bila ramai nyanyi lagu It Has To Be You bersamanya, YEAH, daebak.

siwon

sungmin, SANGAT seksi dengan perempuan tu, OMGOSH. nasib baik part eunhyuk dengan hae menari dengan perempuan tu tak bukak baju, maklumlah, Malaysia. Heechul nampak okay, cuma kadang kadang nampak macam tak sihat, the best part ELFs dapat pegang muka dia, OMGOSH. siwon sangat ramah dengan peminat, dan dialah yang selalu berada berdekatan dengan rockpitt han. hmm. ryeowook sangat cantik, sangat cantik -.- jealous. yang paling best, Donghae asyik tangkap gambar guna kamera fans -.-

i'm not sure, ryeo or min..

zhoumi sangat cool dan kacak. sementara Henry saaaangat comel denga lagu Baby Baby by JB. Kyuhyun sangat handsome, seriously HANDSOME dan dia siap sign lagi dekat bola, and baling pada fans :)) bukan tu je, dia tampak hot dalam jaket merah masa menyanyi lagi Shake It Upand ramai yang dapat pegang tangan oppa-oppa lelagi yang duduk terrace, memang berbaloi. :)

kyu's poster

lagu Too Perfect by SUJU M sangat PERFECT. too perfect! oh my~ T-Raz pun datang sekali, memang rock habis la. lagu U jadi rock kot . sangat seronok. mereka semua comel comel. dan masa part ada hologram kang in tu, rasa macam nak nangis tengok. memang sangat sedih. Han suka part masa sungmin and eeteuk naik atas, pastu buang kertas-kertas kecik kecik tu ke bawah. sweet. and Han ada nampak, satu peminat baling towel dekat kepala siwon, HAHAHA. tapi comel je. Donghae pun kene, pastu boleh pulak gegurau konon konon macam bende yang dibaling bagi effect, so dia terkebelakang sikit.

donghae

Lady HeeHee tak ada sebab, faham faham je la, Malaysia en. diorang kena patuhi. tapi Han memang sangat puas hati, seronok kot. hehe ^^ dah la jumpa kawan satu matrik lepas tu jumpa banjang kelas Korea dulu. hmm, sangat seronok. sekarang ni, fokus untuk study.

tak sabar nak tunggu SS4 dan juga album kelima. and one more thing, hampir menangis tengok donghae sangat gembira hari ni, dalam hati hanya boleh cakap "donghae ya, haengbok haseyo"


tag



ELFs dari pelbagai negara

me and azah

han dan banner

azah and banner

that one for HYUKJAE

wanna bring you home

meet kyu, my bf

azah and kyu

me and my shirt, thanks ayah


okay, hari ni balik matriks, so study. PREEEEEEPARE.

p/s;maaflah, gambar tak banyak, sebab terlalu feel :) kamera pun, guna kamera fon.

han

2 comments:

nurul norman said...

gmba hubby i xde ke ? +.+
uwwuwuuuwwu~~

han eba said...

sorry, tadi macam kelam kabut. sebab tak sure konsert start kul bape -.-

mianhae.tapi nanti kalau azah ada bagi,kite letak eh