Wednesday, April 20, 2011

dunia, aku kembali


aku sudah kembali ke dunia. dunia.

semalam masa cakap dalam phone dengan lengchai, itu hanya sejarah, benda yang paling aku tak sangka dapat terlaksana. thanks danial. cuma yang sedih, tak ada gambar dengan dia, tapi gambar passport dia ada, HAHA. tak sangka jugak,dia dapat dengar suara aku menyanyi, walaupun agak malu, tapi tak sangka aku nyanyi secara live dan pendengarnya bebudak lelaki kelas Danial, ah hai, malu -.- sungguh ku tak sangka. Danial, kau memang suka kenekan aku en? -.-'

dengan jayanya, segalanya dah berakhir. kini aku bukan lagi student KMS, tapi ex-student KMS. haha. semua yang buruk dan tak berguna, tak perlu aku fikir, biarlah memori indah sahaja yang terpahat. tak kiralah hebat atau teruk mana pun orang orang yang aku kenal, aku tetap anggap diorang baik. macam tu jugak result, aku tawakal.hehe.


rumet rumet yang dikasihi, korang tak pernah ku lupakan. :)

i'm free. yeay yeay yeay. hip hip hooray :)

kyu accident? Oh my.

han

No comments: