Tuesday, May 24, 2011

5 itu nombor kesukaan saya!


saya suka nombor 5! tade kene mengena dengan tajuk sebenarnya. HAHA

sebenarnya, nak bagi 5 sebab untuk setiap persoalan yang selalu ditanya oleh ramai orang bila jumpa Han. so Han rasa nak jawablah dekat blog ni. jom jawab :)

kenapa suka drama korea?

-pelakon dia berbakat
-jalan cerita menarik
-ajar pasal kekeluargaan
-ajar tentang susahnya kehidupan sebenar, usaha itu penting
-selalunya lawak dan pelakonnya comel comel

kenapa suka donghae sangat?

-sebab dia tabah dan cekal
-dia berbakat
-dia suka bebudak
-seorang yang caring dan hargai keluarga sepenuh hati
-comel hensem dan juga sangat pentingkan persahabatan

kenapa suka Super Junior?
-sebab mereka pandai menari dan berbakat
-sebab mereka sangat berusaha dalam lakukan apa pun
-sabar menerima kritikan pada awal
-sangat rapat antara satu sama lain walaupun bilangan ramai.
-sebab diorang sangat funny and lawak!!

kenapa minat kpop?

-ada dance dance yang sangat menarik
-rentak sangat hebat dan kalau ballad sangat wow
-sebab lain dari yang lain
-sebab selalunya lagu dia penuh makna
-sebab kpop memang jjang!

kenapa suka blog?

-sebab tak rasa sunyi
-tempat luahkan pendapat
-tempat jumpa ramai orang
-tempat rasa seronok berkongsi
-sebab sangat fun and jjang

drama korea kegemaran (semasa ke semasa)

-lovers in paris
-my name is kim sam soon
-goong
-secret garden
-my girlfriend is a gumiho

lagu KPOP kegemaran (semasa ke semasa)

- because of you (BEAST)
- nothing's over (INFINITE)
- on rainy days (BEAST)
-0330 (UKISS)
-song for you (SUJU)

group/band kegemaran

-suju
-ft island
-cn blue
-beast
-2am

soalan yang paling tak logik orang suka tanya;

kau ingat kau boleh ke jumpa donghae tu?

-dah jumpa kat konsert
-nanti pergi korea pergi jumpa kat SME
-nanti dia buat PC /fan meet bila bila jumpa
-kawin dengan dia pun jumpa
-jadi translator boleh jumpa.

HAHAHAHA.asalkan ada usaha.

sekian :)


p/s; kesian orang yang tanya soalan pelik pelik kat FORMSPRING tu. kene kutuk habis dekat FB gara gara printscreen. HAHA.

han

No comments: