Saturday, May 21, 2011

bila musuh, menerjah lagi

firstly, sorry, Han nak cakap, mungkin Han akan selalu guna AKU. haha. so sorry.
second, maaflah kalau Han banyak sangat buat post, sampai tak terlalu nak baca.
ketiga, maaflah kalau blog ni nampak menyampahkan and bla bla bla
lastly, maaf kalau lately blog ni dipenuhi dengan komen musuh. sebab Han nak print screen semua cemuhan dia.


mungkin orang ni tahu akan kewujudan blog ni, mungkin juga dia pembaca blog ni, stalker setia. HAHA. sebab dia kata, dia know me well enough *bajet diri aku la tu* .

Han nak ucapkan terima kasih lah dekat dia. HAHA. lepas ni Han nak pasang tracking system for IP address, so boleh la detect siapa dia dekat formspring dan di mana dia. kalau dia orang yang tak disangka sangka *baik dengan Han* tapi saja nak buat kecoh, sorry la derr, eden maafkan kau, tapi Allah akan balas nanti. oh, dia ni jeles sangat dengan Han kenapa? OH EM GEE.

han

No comments: