Saturday, May 7, 2011

birthday nanti aku nak hadiah...

:woi woi,ape duk buat skandal dalam belog aku ni??:

aku baru tengok video rehearsal super junior kat vietnam. hari ni kan konsertnya. haisssh, reminds me of Super Show 3 last time. ahhh, I saw Hae with tocang. yes! *why so happy??*

I'm looking for a job. I'm confuse, what should I do first? Take driving class or working? hmm. oh, tadi Danial bagi tahu, dia dah suggestkan eden dekat Lengchai. OHEMGEEEE, are you sure? I'm dead. No, I will never approve him. Enough la dah malu nyanyi lagu birthday sampai dia dengar. Nanti mat ni ingat aku terhegeh hegeh kat dia sampai kau pulak kene suggestkan aku kat dia. cheitt. bikin malu saja .oh, lagu Ukiss 0330 best :) yoohoo.

oh, tadi nampak le post pasal nak hadiah birthday apa, kekeke. agak lawak, nak kawin pun ada. sengal. itu gurauan semata mata la tu. HAHAHA. pernah jugak nampak some bloggers buat, macam best. kekeke. nak jugak ;P *since I've no life right now,*

Donghae;


Ni hadiah pertama yang harus diberi oleh donghae sendiri. HAHAHA, Donghae as the present? Yes, DIA DIA DIA. kekeke. You wanna DIE? haha, NEVER NEVER NEVER lah kannn. kekek, siapa tahu, mungkin boleh menjadi kenyataan, no one knows. Only Allah.

DVD Super Show 2;


I saw that DVD dekat Speedy. It's RM 29.90 or RM 39.90? Forgot already. kekeke, oh Hae, please buy this for me *buat muka comel* NEVERRRRRRRRRRRRRRRRRRR. Aissssh T.T

CD Original Coffee Prince;


Alah, ni dah murah dah. RM 55. Muraaah? Alahai, kalau nak compare dengan harga asal, dah kire elok lah tu. No one will buy it, Han ssi. Better they buy it for themselves. (-.-)' .FINE

So, what we have next?

Buku cerita;



Lol, ARE YOU KIDDING ME? no! HAHAHA. novel kanak kanak, yang PTS One punya. HAHAHA. sengal je. kalau nak beli, jangan beli AIZAM AIMAN punya sebab beta tengah kumpul yang tu (MEMILIH! ) kekek, sekali sekala. *aku tahap bosan dalam rumah sampai tak tahu nak buat apa, ginilah jadinya*

KAD BIRTHDAAAAAAAAAAAAAY :)


haa, people who have my address, mind to send one? kekekeke,NO ONE WILL. dah lama tak dapat birthday card :( kalau dulu, Hidayah hantar, laaa ni, semua busy, tak ade dah card birthday. When is the last time I sent a birthday card? KEKEKEKEKE. Tak payahlah hantar en, aku kasik je. kekeke

Instax FILM!


memandangkan sekarang pokai habis, ada sesiapa sudi berikan instax filem kepada saya? satu kotak pun jadilaaah. jangan harap lah kan, mahal tau dak? RM 28 per box. LOL. haha. demanding betul aku niii.

MACBOOK or IPHONE;


'hoi sengal, beli sendiri leeeeee' -.- CAKAP JE LAAA! kekeke

Doodles( tak tahu nama sebenar dia, hentam) / Domo


Cheh, bagusnya kalau dapat monster doodles uh (erkk). kekekeek. harga dia pun BAGUS cik Han. Haisssh, DOMO DOMO DOMO. kekkeke. mahal jugak! -.- CRY BABY, CRY

barang barang berkaitan Korean :)


haaa, ni affordable. HAHAHA. "kau pergi TS beli sendiri boleh?" NO MONEY, ADA PAHAM. "kalau tak ada tak payah la". CHEH!

-kata kata dari hati ni memang hebat, NAK MENANG JE. cheh.

CAKE.


a must ! HEHEHE, send me cakes people. Send me. HAHA. -,- LIFELESS, I AM.



THE LAST PRESENT~~~



LENGCHAI bernama CWW


last present. I dare you! HAHAHAHA. He's my list? OH MY HAAAAEEE! YOU HOPE HAN, YOU HOPE. no, this one is not in my list, kekekeke.

conclusionnya,

if you want something, go buy yourself. don't ask from other people to buy it for you. HAHA. aku gila.

aku nak tidur, kthnxbai


han

2 comments:

nurul norman said...

a'ahh pegi beli sndiri laa ! hahahha =p

kte pun tgh kerja keras kumpul duit utk beli barang2 yg diidam-idamkan~ hueheuhuee

han eba said...

heheheh :)
ye, beli sendiri :)