Tuesday, May 17, 2011

dari kerana nama....


inilah jadinya. tak pasal pasal, aku jadi abang. HAHA.

oh, aku dah redha dengan hal 2AM. oh yeah. and now, aku dah redha dengan kelas korea. result keluar esok, aku cuak gila. entah apa resultnya,aku tak tahu. mak ayah baru balik dari Thailand, malangnya, apa yang mereka beli untuk ku, tak kena dengan aku.

and attention kepada yang nak atau akan melampau lampau bashed aku dekat Facebook sebab kau terasa dengan post aku, aku bukan sengaja, tapi kau tak payahlah baca blog aku, sebab aku pun tak nak.

and, one more thing, aku paling pantang kalau lelaki pandang rendah dekat perempuan gemuk. sebab dia gemuk, kau nak kutuk kutuk dia,pandang rendah. sedarlah wahai insan, kau akan menyesal satu hari nanti. aku pun gemuk jugak, HAHA *apekah?*

sekian, lagu ni best. aku nak karaoke. bye.



p/s: beast almighty best, thanks to lulumichi
n:)

han

2 comments:

pikakitty said...

setuju part gemuk tu ;\ ishk

han eba said...

hehehehe ^^