Sunday, May 8, 2011

Hello School Girl

sweet ♥ so sweet. I love this movie :)

I'm sure, everyone wants to have a boyfriend. But not me, I have a husband already (Donghae). kekeke.


This movie is so cute, sweet, heart warming -LOL. yes, sangat sangatlah best :) walaupun loading slow macam kure kure, tapi Han sanggup tengok sampai habis. Moreover, this movie ada Kang In Super Junior and also my biased in SNSD, Soo Young. KEKEKE, terkejut masa nampak Sooyoung.


Cerita ni pasal cinta, sarang ♥ dia pasal si budak sekolah ni, umur 18 dengan seorang pakcik ni, umur 30 tahun. Well, typical right? Ada je drama macam ni, contohnya Little Bride. hehehe. but the difference is, mereka tak kawin in this movie. you have to watch it. I love the ahjusshi so much. errrk, donghae ya, mianhae ;P



okay, hope you'll enjoy this movie. hehe.



hari ni, hidup aku sunyi lagi, macam biasa laaa

han

No comments: