Sunday, May 15, 2011

I don't know why, I don't know why~


entri lagi, entri. ye, memang Han nak penuhkan blog ni. oh, sambil mendengar lagu I don't know why by CN Blue,Han menaip benda ni.

Han geli, geli geli geli geli.Han jealous ke hape ke, tapi Han geli. sepanjang masa kalau kau update status FB kau penuh dengan

I love you sayang,
I am yours,
I tak tahu nak buat pilihan. Maafkan I sayang

and bla bla bla bla. okay, Han tak patut jadikan ni motif untuk Han berblog sebab Han pun lebih kurang je, cuma Han tak ada la sayang ke hape ke, maafkan I Hae and bla bla bla. and everyone tahu, ianya bukan reality, but when it comes to reality, OMG, Han
tak tahan nak baca. OH GOSH. Han jealous ke? tak en? haila.

benda ni merimaskan Han sebab kau update benda macam tu hari hari, nak bagi tahu keadaan cinta kau yang rapuh dan kembali pulih atau sebagainya dekat satu facebook ni ke? Han rasa, tak payah, tak perlu. kalau macam ada selang selang tu, okay lagi, ini setiap hari, tahu tak, setiap hari. Han menyesal approve dia. hari hari. tahu tak, hari hari.kadang kadang, satu hari tu, entah berapa kali. kau seorang je ke ada bf dan kau seorang je ke ada kekasih gelap???


kejap kejap elok, kejap kejap tak, padahal, Han rasa macam, tak perlu kot. kau kalau asyik nak update status kau 24jam, buatlah twitter, senang sikit sebab Han tak payah follow kau. Han nak buang kau pun sakit hati sebab kau kawanku. KAWAN LAMA okay. okay, exactly, kita tak berkawan baik pun. hesy.

hesy, Han tahu, kadang kadang Han pun update jugak benda macam tu tapi versi mengarut macam let's marry Hae, or hensem nye Hae and bla bla tapi bukan nye status macam tu. Ish, geli la. whaaaaaaaaat:

I untuk you selamanya. Kita akan bersama selamanya. You dah ada cukup, I tak nak jadi macam ni lagi ♥

okay fine fine, kau nak cakap eden jeles lah ni? TAK! meremang tahu tak, meremang!




p/s; orang lain dah ada iPhone, aku bila lagi? HAHA

han

p/s: cik kak, kalau nak meluah perasaan bagai, buatlah dekat blog! create satu blog,senang!

5 comments:

nurul norman said...

jeled ke ? TAK ! hhahhahhaa mcm jeles je. TAK ! kekeekkeke =p

org klau dh bercinta mane igt bnde lain, 2 yg jiwang memanjang. g e l i

han eba said...

masalahnya, sepanjang masa. asyik asyik hupdate. macam ape je.gatal sgt kawin la

nurul norman said...

hahahha~ xde duit nk kawin. geligilegeli org mcm tuh. kte dgr org bergayut pn nk termuntah (terpaksa pkai earphone psg lagu kuat2 smpai nk pecah gegendang telinga supaya x dgr kegedikan berhayut mereka tuh)

nurul norman said...

bergayut *
typo lak berhayut. bole laa bergayut sampai hayut di lautan asmara. (amek kau jiwang sudah) hahahahhha

han eba said...

apekah? lautan asrama ke asmara? LOL. ape ape la. hahaha. nak gayut tu tak kisah la, masalahnya, satu fb kau nak bagitahu, susah derrr