Monday, May 2, 2011

kisah itu..


hey yo :)

kisah ini, kisah saya. anda boleh baca. kalau nak. kalau tak nak, anda boleh blah ;P

masa semester 2 baru baru ni, Han ada join satu trip ke rumah anak anak yatim di sekitar Banting. and Yeah, I like sooo much. walaupun penat, tapi best :) walaupun tak dapat bacakan buku cerita untuk diorang sebab tak cukup orang (kitorang ramai sangat, budak budak sikit) tapi at least dapat la jumpa and cakap sikit sikit dengan diorang. at least, I have some memories that you don't have ;P kekekeke.
Sg. Buaya dan Sg. Manggis, yes itulah tempat terletaknya orphanage tu. kekekeke. aiseyh, ini lah rupa rupa mereka. HAHAHAHA. giloss.

Ni yang sungai buaya, errr, sebenarnya dah agak lupa, kekeke. ape ape laaa.

yang ni kembar. yang merah abang, yang hitam dan hot(sebab sweater dia ada bulu bulu macam lee min ho) tu adik dia. baru form 2.

budak ni, err tak kenal sangat taaapi dia jealous tak ada orang nak tangkap gambar dia ;P

rumah first tak lama sangat, sebab diorang ada acara/majlis diorang sendiri dengan bebudak politeknik. yang bawah ni, rumah ke duaaa. sg manggis, kot. dekat sini ramai budak budak :) love love love, everybody love love love. LOL

kami di sambut dengan selawat :)

sesi membacakan buku nukilan budak budak KMS yang berbahasa Inggeris :)

ni bacaan doa, sebab nak akhiri majlis. before tu, ada persembahan nasyid dari diorang, sedih gilaa.

bebudak 3 orang ni rasa bahagia sebab kitorang tangkap gambar diorang. diorang kata, diorang popular :)

comel laah :)
budak, semoga berjaya :)

budak baca doa :)

diorang suruh kitorang datang lagi, walaupun bukan budak matrik dah :'(

ape ape pun, Han masih ingat, ada sorang budak ni cakap dekat Han, "cool lah henfon kakak," . sebabnya, henfon Han kan boleh dipusing pusing. masa tu, terdetik kat hati " patutnya aku tak tunjuk fon ni dekat dia. haisssh"

sesungguhnya, ini semua pengalaman :) semua ini jugak, satu pengajaran. budak budak semua, kalau korang dah besar dan terjumpa entri ni, ni ha kakak nak cakap, I LOVE YOU ^^ hehe. belajar rerajin oii.

han

4 comments:

kimyana said...

bdk baju kuning mke baik gila..hahah.comel dua2..;))
hahha.comel la yg kembar tuh..hehehe

han eba said...

comel en? hehhehehe. tapi tu la, kesian depa.sob sob

nurul norman said...

comelcomel mereka semuaa =DD
smga dorg semua berjaya dunia akhirat, insyaAllah, amiinn =DD

han eba said...

amin :)