Tuesday, May 3, 2011

kita semua dah besor

"ni ada yang kawan dari sekolah rendah dan ada yang dari sekolah menengah.BFF"

itu, pandangan aku setelah melihat kawan kawan sekolah rendah. hmm, ape kess.

aish, hang baru umur 19 cik Han oii, ape yang besornye? kehkehkeh.

ade ade, badan besor. LOL, haruskah statement ini?

okay berbalik pada topik asal.

semua kawan kawan sekolah rendah, dah besar. yang selama ni hang tak amik tau pun, dah besar. aduhai, cepatnya masa berlalu, sampai satu saat, ade certain orang

" wahahahaha, tak lama lagi kawin, cepat cepat cari bf/gf laa ni"

"aku nak bina keluarga, kekeke. kene belajar bersungguh sungguh (ada wawasan la jugok)"

"kengkawan aku ingat kat aku tak? aissh."

dan sebagainya. haaaaaaah, jangan kata korang tak begini? CHEH.

ade orang sampai laaaaa ni tak pernah lupo kat kawe sekolah rendah dia (hahaha, cakap pasal diri sendiri) tapi ada orang, "uiks, tak kenal ouh, sapa tu?"

sampai begitu sekali. hmmm, HEBAT.anda macam mana?

ada kawan sama sekolah rendah, tak sama sekolah menengah, tapi sama matrikulasi.

ada kawan sama sekolah rendah, sekolah menengah pun, bila tahap tinggi sikit, lain pulak tempat belajarnya.

ada pulak, kenal dekat sekolah menengah, melekat sampai ke matrikulasi


ada pulak, tak pernah melekat, tapi kenal,mungkin tusyen punye pasai. kekekeke.

jodoh jodoh, ah hai, sapa la kita nak halang en?

okay, bila korang tengok kawan kawan hingusan korang zaman sekolah rendah nung, ape korang rasa bila dah lama tak jumpa, tup tup dah dewasa, jumpa kat fesbuk bagai, add kat twitter?

kalau dulu dia hingusan, tak hensem bhaaai, tetiba dah besor, hensem, pheewit, nak masuk line, kekeke,
kalau dulu hingusan, tak lawo, selekeh bagai, tetiba dah besor, hot stuff satu kolej,aiceyhh, nak try, boleeeh

ape ape pun, dia tetap pernah menjadi budak hingusan.

satu ketika teringatlah kalau kalau ada insiden,kekeke. kes gaduh bertumbuk, tarik seluor,gaduh mulut budak budak perempuan ke. haha. wujud seyh.

terpikir la pulak, wow, dah membesar semua. study bende baguih baguih, ada yang dah keje, tamau sambung belajor. itu semua haluan depa la. aih, ada utara utara sikit, kerna menonton video si matluthfi, ade perak perak sikit tu haaa, dek kerana Hantu Kak Limah punya movie, bako je. ah hai, inilah Malaysia. Kaya dengan bahaso. jjang*pehal korean?*

okay back to the topic, memang laaah kite semua ni dah besor yop oii, dah 9belas, boleh kaawin dah, ade anak, taapi time gini gini, elok leee belajornye. ye dok? kekekeke.

ada yang muko la ni dah lain, yang dulu kurus dah besor, yang besor dulu dah kecik, tak macam penulis ni ha, LOL. dah besor bertambah besor laagi. kekekek. haish, dolu dolu tak minat omputih, la ni gila bagai. dulu tak minat korea, la ni minat macam apa (haha, tuju pada diri), dulu suka rosyam nor, la ni minat robert pattison. Semuanya berubah, dari semasa ke semasa.

tyme sekolah guna kite awak, la ni aku kau. tak pun awak saya, saya awak, aaah sama je laaa. dari kasor ke lembut dari lembut ke kasor, aissh bukan tuu maksud kuu, I mean cara percakapan, bukannya, tuuu, ala yang gay gay pengkid nyah bagai tu, ooops, ter'sebut' ;P

lihatlah sekeliling kita, kalau kalau ada kawan satu sekolah rendah dulu, HAHA. ce tengok perubahannya, ada tak. kau tipu le kalau tak ada. HAHA. benci gila. hakikatnya, kalau boleh tak nak jumpa, tapi itu adalah sejarah. mereka pernah menjadi sejarah kita dan kita sebahagian sejarah mereka. itu hakikatnya. jumpa di masa hadapan, itu dianggap jodoh, iye jodoh. bukanlah yang kawin kawin je jodoh nyaaah, kau ni gatal jugak ye. HAHA. ohh, ada satu rahsia nak bagitahu, dulu Han pernah main buat kad kawin untuk orang. HAHAAHAHAHAH, what the fishes zaman bebudak dulu,kau main habis. haha, itu zaman bahagia, zaman tatau pape. LALALA. kau bajet innocent Han, HAHAHAHA. aku kisah apa ;P

jadi, bertemulah kawan sekolah rendah anda dan cakap, 'wow kau dah banyak berubah', tapi kalau Shin Yi yang cakap, kau nak kena pelepuk ke? HAHAHA. kau pun sama Kim Yana ssi ;P

han

4 comments:

kimyana said...

hahahaa.asal aq gak??hahaha.rindu la bdk sekolah rendh..acecec.haha;p

han eba said...

geeeeli aku ni. HAHAHA. yelah, kau bukan kawan sekolah rendah aku ke???

nurul norman said...

woww~! kau dh beso. kekekkee =p
ilikeee yg part tarik seluar tu. klau kau x crite kt sini, kte x igt dah. hahahhaha !! lwak gileee~
betul lahh, budak hingusan. skrg tgk, owwooww~! dh hensem bdk hingusan ni. kekkeke

han eba said...

dah lawa budak hingusan ni <<<<refer kpd kau