Saturday, May 14, 2011

Mystery 6 and Oh My School


akhirnya, Blogger kembali sedar diri dan menjadi applikasi berguna. tahu tak lama sangat aku tunggu. sengal. sekarang ni, Twitter pulak over capacity. Hailaaa.

okay, just nak bagitahu, eden dah tengok mystery 6. LOL, baru tengok? Yeah, before this, susah sangat nak cari yang ada sub and kalau ada pun, dailymotion yang lembab tu. Nak tengok Intimate Note tapi Watt pulak site nye. Aduhaai.


Oh, ade certain fans cakap, Mystery 6 ni cerita Super Junior, benda yang betul betul berlaku dekat dorm diorang. Hmm, tapi ada yang kata, Super Junior lakonkan semula? Haaa? Tak masuk akal. Rasanya, cerita tu fake la. Entahlah. Tapi tak logik la kalau cerita betul Super Junior. HAHA. nampak fake okay, fake. Hesy, kesian Donghae berusaha berlakon dengan berpeluh peluhnya. HAHAHA.


oh, cakap pasal Oh My School, tengok la episod Onew, mak aih, jari tak boleh blah. keke. And ape yang dikatakan di sini bukanlah pasal Onew, tapi Tony Ahn. HAHAAHAH. Comel oh muka dia walaupun dah tua. LOL, kau ni Han. Kekeke. Tu je nak cakap.


La ni, tengah tengok Lunar New Year's Special, Idol Brain, yang ramai ramai group perempuan tu. HEHE. okeh okeh.

one more thing, APeace punya hal pulak. HAHA. gila lah 21 orang. ingat ni 2NE1 ke? Baik mintak je nama 2NE1 tu. HAHAHA. okey okey, han tak anti, just terkejut. tapi depa semua ada yang hensem hensem belaka. cuma, apa yang Han boleh cakap adalah ;

"I feel like, I'm watching a flash mob where all random people and fans from train station gather together and dance together. This is funny. But, they look so handsome and some of them, they look like a Japanese guy"

hang tengok sendiri la.



okay, until here. keke. bye

han

4 comments:

nurul norman said...

hhahahha~ hae kan pndai berlakon. ececehh. kekkkeke

muka tony 2 mcm xiah junsu on ade =D

han eba said...

mcm Brian joo la. haha . ade la jugak cm xiah.sikit~

berpeluh peluh, ingat seksi ah?

nurul norman said...

berpeluh peluh. hahahha~ seksi ape bg kau~ eh, bkn eh ? ekekkekeke =p

han eba said...

seksa aku tgk ade la. HAHAHAH. dia perlukan imej comel je, itu je. mcm lengchai