Wednesday, May 11, 2011

nothing's over


Orang, selalu salah faham dengan Han, mudah salah faham dengan Han, entahlah, yang selalu muncul dalam hidup ni salah faham je kot. Entahlah.

Han tak ada niat pun nak sakitkan hati atau berlaku kurang ajar dekat sunsaengnim. dia dah misunderstood dengan apa yang Han tulis, english en. Dan , dia rasa Han ni tak layak jadi student dia sebab tak ada respect. HAHA, impak besar betul. sampai unfriend kot kat FB even dah bagi apology message. dia salah interpret comment han la tu. padahal soalan Han tanya biasa je. aduhai.

benda macam ni, dah selalu jadi dekat Han. HAHA. masa kerja dulu pun sama. dekat kolej pun sama. nampak sangat kau ni tak mudah difahami Han ssi.atau, kau tak reti nak membela diri sehabisnya, lemah? haha.

tapi yang pentingnya benda ni memang menyedihkan. HAHA. terkejut den bila baca apa yang sunsaengnim balas. sesungguhnya, Allah sahaja tahu niat dan perasaan Han. dan yang duk sibuk sibuk tak puas hati dengan han tu, lantak kau la. kau bermasalah dengan orang lain, tapi nak libatkan aku kenapa? apa masalah kau pun tak tahu lah, sunyi kot, LOL. kalau nak jadi batu api, jadilah. aku tak kisah. lantak hang lah. eh, kalau kau baca, bagus juga, tapi aku nak ignore kau je. lantak lah. kalau dah memang sunyi, biasalah. aku tak kacau hidup hang pun, kenapa hang nak serang aku? tah pape.

thanks to Pika sebab bersungguh sungguh buat eden smile. Haha. and shin yi ssi too. nasib sempat mengadu dekat Hae. haha. LOL, dia ada banyak benda lagi nak fikir. HAHA.

oh, semalam pergi Hospital Sg. Buloh. Lol, terkejut gila laa. ada klinik bedah plastik. HAHAHA.

and, I saw vending machine. I was so excited. lama tak guna mesin cenggini kot. so, batak la sikit. keke. so, how it works. LOL.

aigoo, miss this so much :)


last saturday, went to PKNS complex. We tried to find a job :) Then, we went to the bookstore :) Ah, masih ingat lagi borong buku for SPM and PMR.


whatever it is, I just want to make it clear, stop stalking me la. HAHA. and sunsaengnim, if you feel offended, again, I'm sorry. Please live happily ^^

Hae, do you misunderstood me too?
han

No comments: