Wednesday, May 25, 2011

youtubers ♥


aku suka Malaysian youtubers. lagi lagi yang guna bahasa MELAYU. tapi aku suka jugaklah overseas punya YOUTUBERS but not the TEEHEE one la kan. sorry, I know, dia banyak sangat FANS since he's cute. DUSH.

but my favourite youtubers are mat luthfi and shahrin cool. I think, their way of presenting benda yang diorang nak cerita agak sama. hmm, but I like it. And I saw this one guy, the Kyopropaganda, haa, yang ni hebat sangat kamera dia, dia tak macam kisah atau sesuatu yang hendak di sampaikan, tapi lebih kepada penceritaan. contohnya macam mana nak bergaul *tak logik pun* , KL Hamster yang lawak *sangat cool* , lepas tu parody parody lagu, yeah, agak best. and Mentol Pecah, well this one sangat best jugak. I LOVE IT. sempoi je. lawak sempoi. HAHAHA. this is what I want if I'm stressed. Oh, anwar hadi, dia popular, but sorry, tak suka sangat dengar. sorry la anwar hadi's fans. :) tapi Han tahu, dia jjang (hebat) di mata korang en. no offense okay ^^ yang polkadot doughnut tu, errr LAWAK tapi dia ada macam kutuk kutuk jugak en. HAHA, okay i don't really care but he used slang kelatanese, so he's unique also :) got this one girl, err nama dia ape tah ftnfdzl, something like this la. yang ni agak rock ah, guna aku kau, bahasa selamba bagai. but, good try you know. hehe :) good luck semua ^^


ha, yang luar negara pulak, ada satu je, walaupun penuh dengan BAHASA TAK SENONOH, inappropriate , but I think he's funny. yes, he is. he is MYCHONNY. I don't know why, but he talks about ASIAN all the way. so, I like it. he's an asian. ASIAN. i think, he is kpoppers. HEHEHE



so, wanna try some? hehe. I wanted to do one, but I don't have lappy. I've to wait

han

No comments: