Sunday, June 26, 2011

aku nak boyfriend la!

you and me, together :) saranghae

eh, tak payah susah susah, nak ada boyfriend ni, senang je. serius. HAHA. kalau kau suka kpop, lagi senang. kau nak siapa? gikwang Beast? donghae SUJU? eh jaap, tu laki aku, jangan sentuh. shuh shuh. amik orang lain *kahkah, gurau la* kau nak heechul SUJU? siwon hotsetap tu? ke kau nak daniel henney yang badan nak mantap atau kau nak si kecil Taemin SHINee? haaa, jadikanlah mereka, virtual husband ke virtual bf ke, aku tak kisah. LOL.

okay, aku merepek apekebenda ni. meh sini, aku ada benda nak cakap. dulu, waktu aku ada dekat matrik la en, ada satu budak perempuan ni cakap dekat aku,

"kau tak rasa ke, dah umur 18 ni dah patut ada boyfriend?aku nak ada bf"

"come on la, time ni la kita kena cari,kau niii" << ayat lebih kurang macam ni, aku tak ingat sangat.

masa tu, aku macam, oh okaay, kau nak ada bf ke ape ke, aku tak kisah la kan, hal kau, tapi janganlah nak cakap macam semua orang kena ada bf, DANG! tapi apa yang aku rasa agak terkejut, kenapa bunyi nya saaaangat macam desperate? aku tahu la, budak sekolah rendah pun dah pandai ada bf bf ni, tapi chill la, kau kena tunggu kehadiran mr. right kau tu. alahaaai.

ini dia, virtual husband. hensem bukan. ;D

macam aku, aku memang desperate sangat, sangat sangat , untuk orang tanya soalan dekat formspring aku. *lari topik la pulak. HAHA* oh, aku faham, ramai orang dah makin tua, tapi tak ada bf/gf, maknanya masa belum sampai lah tuuu. aku mungkin akan komplen macam ni satu hari nanti "hesy, bilalah boleh ada bf ni," HAHAHA. mungkin la, semua manusia sama je. tapi yang aku tak fahamnya, harus ke pandang something dekat perempuan yang tak ada bf. perempuan yang ada bf tu, untunglah, dan selamat berbahagia aku ucapkan, aku tak halang pun, tapi dah kalau orang tu tak ada bf, biarlah dia. =,= tak faham aku.

kalau nak sangat bf tu, carilah, tapi cari yang betul, yang kau rasa betul. maksud aku, he's the one, pastu kahwin terus, bina keluarga. macam aku, kalau boleh, harapan akulah, ini haraaapan sahaja, namja chingu aku itulah yang aku nak jadi laki. atau laki aku tu jadi namja chingu aku. APEKAAAAH -.- okay lupekan, aku memang suka mengarut pepagi bute ni.kalau kau faham, tahniah la eh aku ucapkan. HAHA

kalau korang nak bf, tolonglah jangan terdesak sangat. cari yang betul betul. tak guna kalau ada bf, tapi act macam single. tak guna ada bf, kalau sekadar suka suka dan tak payah nak ada bf kalau nak menunjuk je niatnya.

ahh, tak kisahlah. tapi apa yang aku nak cakap, janganlah nak pandang rendah dekat orang yang tak ada bf, semua orang ada pandangan sendiri. aku tahulah, ada bf tu best. ada orang nak mesej, ada orang nak dengar masalah kita, ada orang nak call kita selalu, rasa disayangi dan bla bla bla, tapi ada jugak orang yang tak ada bf, tapi dia ada semua tu. siapa? ha, hang pikiaq sampai dapat okay.

conclusionnya; ada bf ke tak ada bf ke, jodoh dah Allah tentukan.

kbai ;)

han

p/s; I love youuu lah ;P

6 comments:

a pis of art said...

my wife park ji yeon..=p

han eba said...

waaaah, so pretty and cute. cheeeh. then my husband like always, is donghae maa ;D

a pis of art said...

haha..dlm mimpi sy jelah.. realitinye.. =(.. kim salam kat donghae maa ye..

han eba said...

LOL, nama dia donghae. maa is like something that chinese always add bila cakap.contoh: mau makan apa maa.. his name is lee donghae. gegegege. oh, tade hal, kalau setakat salam, tade hal nak pas kat dia. realitinya? HAHAHA. realiti memanglah, donghae ni pun tak wujud kalau realiti. keke

nurul norman said...

i bahagia dgn husband i, hyukjae tu. tp, i sedih rmai mnt husband i. ape i nk bwt ni ? ottoke~ *gedikgedik* hahahha =DD

han eba said...

hahaha, sengal ;D. jangan nak spam sangat lah kan ;P