Sunday, June 12, 2011

bila Korea Korea tak ada, aku bagai ...


bunga yang layu, tak cukup matahari.

aku tak tahu mana satu aku nak study, dentistry atau medic. mak ayah suruh aku pilih, masalahnya aku memang memang tak tahu. aku nak dentistry, tapi aku kena ambik foundation, aku tak kisah pasal masa, cuma duit nak buat foundation dekat Indonesia tu banyak, aku macam serba salah. aku tak berani choose medic sebab aku tahu susah.

ada yang cakap, medic dengan dentistry, study lebih kurang je. aku betul betul tak tahu, aku just harap aku dapat jawapannya. istikharah? aku harap aku boleh buat. aku harap. sekarang ni, aku memang tak tahu nak ambik yang mana.

antara aku grab seat yang dah sedia for medic, atau aku haruslah buang duit mak ayah untuk buat foundation again. aku rasa, aku dah susahkan diorang, sangat sangat. kenapa aku jadi anak yang menyusahkan.

aku keliru sekarang. ayah kata, lupekan korea korea ni kejap, focus study. aku nak sangat sangat, tapi aku sedar, aku jadi teruk bila tak ada korea korea ni.macam masa dekat matrikulasi, tak ada life, laptop tak ada, kalau nak tengok korea, kena pergi bilik kawan, itu pun, kadang kadang. study sepanjang masa, nasib baik lagu korea ade, itu pun tak cukup. agaknya, apa yang patut aku buat, hidup ni, HAIH *jangan mengeluh*

oh, aku tak pernah buat keputusan sebesar ni dalam hidup aku, aku takut nak melangkah ke hadapan setelah beberapa kali aku kecewa. *macam putus cinta je* move on , please.

semua orang ada masalah, aku pun -.-

tadi keluar dengan hana and azwan ssi. thanks korang :) pika tak ade, sedih gila :(



han

p/s; boleh jangan nak hot janganlah Jonghoon!


4 comments:

pikakitty said...

jangan sedih sedih saya tak da :3

han eba said...

macam mana tak sedih, you I hana =complete

pikakitty said...

sobs sobs..SOON SOON

han eba said...

i'll be waiting, till teh time comes