Tuesday, June 14, 2011

kawan yang aku benci


hakikatnya, aku tak benci.

aku pura pura cold, tak nak cakap dengan kau, buat buat tak layan kau, sebaliknya aku kisah pasal kau. aku tak pernah lupa semua saat kau dengan aku. kau nangis, mengadu, stress dan saat saat kita bergaduh. ada orang cakap aku munafik, yelah tu kot.

aku tak ada niat nak sakitkan hati siapa siapa. bila aku tawar hati, macam tu lah jadinya. tapi hakikatnya, bila tengok gambar gambar kita bersama, dalam hati aku, kan bagus kalau selamanya macam ni, malangnya, kita tak.sesal.

memang betul, dalam hidup ni ada penyesalan, jadi aku nak mintak maaf dekat orang yang berkenaan , ada dua orang sepastinya, aku harap depa ada lah masuk blog aku, aku nak mintak maaf kalau aku asyik lukakan hati korang. saat bersama korang sebenarnya sentiasa aku hargai, tapi aku tak reti tunjuk. maaf, aku ego kot (-.-)

perasaan aku sama macam lelaki yang selamatkan perempuan tu, maksud aku yang mati tu T.T aku sayang sangat korang :)



to one of them, happy birthday. have a blast one.

han

6 comments:

kimyana said...

sedihnya JH mati!huuhu.at least ada hongki aku gumbira!!*wink2..

ko tak benci aku an?hehe

han eba said...

semak je suka org aku suka, blah blah, post ni bukan untuk kau

nurul norman said...

kami ke ? oohh noooo ~!!!

han eba said...

jangan perasan boleh? bukan laaaa

nurul norman said...

hahahhha =DD oke =]

han eba said...

bagus