Monday, June 13, 2011

muka tanpa make up Donghae Super Junior.

inilah waktu yang dinanti oleh semua ELFs? TAAAAAK? cheh, inilah masa nya kite menayangkan bare face fishy ni. woot ^^ hehe. selama ni atas pentas muka mantap macam ni ....


bak kata ayah Han, mekap tebal berpuluh inci, tapi Han tetap support dia :) Kisah ape! So jom tengok childhood photo si Donghae comel ni dan jugak bare face dia. HAHAHAHA



dan lama lama, Donghae membesar menjadi lelaki handsome yang sangat handsome, YAAAAAH


tapi, bare face dia, tak lah perfect macam dalam gambar, tapi Han kisah apa, ada talent kot. nyanyi boleh, menari pun boleh dan paling penting, aegyo pun boleh :)


dan dia tetap comel dalam kad pengenalannya


bonus: Super Junior childhood photo


terima kasih kepada semua site yang aku rembat gambar dia :)



dia tetap terbaik. thanks :)

han

6 comments:

pikakitty said...

cehwah tu dia Donghae~~~<3

kimyana said...

Penuh segala donghae.heechul gone~haha

han eba said...

pikaaa: TU DIAAAAAA. hahahaha. MUKAA DIAAAAA. hahahaha

han eba said...

kimyana AK KANLAH AKU NAK LETAK HEECHUL KAN? HAHAHA

nurul norman said...

die mai dah, die mah daaahh =DD

hahhahah =DD

han eba said...

lawak la kau ni