Thursday, June 30, 2011

spontaneous thursday? HAH


spontan? HAHA. ingat tak, post lepas aku cakap aku nak satu pass free pergi MTV Worldstage sebab ada Beast? Tak sangka pulak, aku duk tekan tekan kotak kotak tu dekat page dia, dan akhirnya aku berjaya memenangi 2 pass ke event tu. WAHAHA. rezeki!!bahagia gila, alhamdulillah ;D



tapi aku ada dua masalah.

first, aku tak sure boleh pergi ke tak sebab aku takut aku kena ambil exam on that day.

second, aku tak tahu nak pergi dengan siapa? HAHA.

Donghae?

HAHA. sengal. btw, off to Terengganu. NOW!

kbai,

Han

6 comments:

fhmk-- said...

pergi dgn pika? XD

pikakitty said...

hehehehe Faha :)
Han:hey ho!visiting~~~~~menggunakan laptop rumate ^^ eh,pergi dengan kita je lah~~hehehe /muka tak malu/

Mira R. said...

Wow, thniah awak. hehhee

hazye said...

nk ikuttttttttttttttttttttttt ~

nurul norman said...

pg dgn kitak. kekeeke =DD

han eba said...

hahaha, semua nak pergi yaaa? maaflah, kite dah choose orang dah ;D hgahahaha. tapi kalau kite tak pergi, kite pas eh kat sesapa pas tu