Wednesday, June 15, 2011

sumatera utara bergegar sebab aku?

kesukaan semua LELAKI kan minah ni. HAILA. :)


I am so handsome, okay, that's ridiculous. I am just, CRAZY.
hehe

on my way of making the right decision, dentistry or medic, actually I have the answer already.

before this, they asked me to give the answer, but when I have one, they asked me to think again. WHATTA -.-





oh hae, how I'm going to leave you?

if one day I have to leave you, when I can't tweet you like always, you have to remember me always, okay? :'(

sumatera utara bergegar, aku tak sure itu petunjuk untuk solat istikharah aku ke apa? =,=

ada banyak benda yang aku tak nak tinggalkan, tapi aku tahu, aku kena tinggalkan. oh hampas. -.- keputusannya rahsia , nanti aku dah decide, kasi cerita lagi la.

aiyoyo, post manglish laaa..


p/s;budak tu kopiket lebih -.- katanya sebab bosan.

han

2 comments:

nurul norman said...

kopiket gapo tuh ~ hahahaa =DD

mungkin jugak petunjuk, mungkin tidak. teruskan istikharah sampai kau rasa nak decide bende tu, take ur time, okeyhh =D

han eba said...

dah tak ada masa. today nak jawapan