Saturday, July 16, 2011

kau tahu perasaan aku tak?


apa perasaannya bila tak ada orang congratulate kau?

sedih bukan?

rasa diri tak berguna bukan?

macam itulah aku rasa. sebab aku tak dapat apa apa kos dekat UPU, so of course no one nak congratulate aku. yang ada cuma,' buatlah rayuan '. itu aku pun tahu..

aku tak rasa nak buat rayuan, aku just tak nak, tak mahu, boleh? HAHA. ;D

aku nak tunggu offer letter dari Indonesia tu, cepatlah datang. Aku dah spent 10 days dekat Indonesia tu, apakah keputusannya? Kalau keluar hari ini, bergirang gembiralah aku. LOL. kalau tak, berduka citalah aku.

aku dengar , lengchai tu dapat dua offer, medic dan dentistry.bestnya. dia maybe ke USM. kami tetap berjauhan akhirnya. *ape kau expect cik Han? * HAHA. okay okay, kidding.

aku tak faham dengan orang yang dah dapat offer,tapi duduk sibuk komplen nak tukar course and universiti. kau dah mohon tu, nak yang lain. Lain kali nasihat aku, jangan mohon, jangan rela diberi lebih dari 8 pilihan. Sebab orang macam korang, ada orang tak dapat tahu tak? *macam aku? ehhh taaak, aku mohon benda yang aku memang tahu aku tak akan dapat. HAHA* Bersyukurlah. Ishh.

perasaan bagai dipinggirkan, tak ada benda nak dicerita, rasa layu dan hampa, sebab aku tak boleh nak cerita pasal course yang aku dapat. oh dunia. jadi, aku diam.

tadi aku sembang dengan abang aku, aku mengarut dengan dia pasal Kim Yana. lepas tu, aku bermanja manja. LOL


dah, diam,aku tak ada benda nak cerita.

kbai,

han

p/s; to shasha, congrats for UM, ramiza for medic and kim yana for UMT ;D

2 comments:

kimyana said...

apa ko ckp pasal aku kat abang ko?hahaha

rasa takot nak pergi negeri orang.T.T

han eba said...

adelasssss