Saturday, July 30, 2011

telalu hot untuk jadi cikgu, oh Hearty

abang sayang comel ni memang hot, tapi dia bukan cikgu, dia penyanyi =,=

memang, memang memang terlalu hot untuk jadi cikgu. siapa? aku ke? err, fikir 10 ratus juta kali pun, memang sangat tak mungkinlah aku nak jadi cikgu, apatah lagi jadi hot =,= aku hanya manusia biasa. some people call me alien comel ! HAHA. siapa yang hot tu? siapa? cuba bilang sama aku, siapa? aku ga' tau, kamu cari sendiri jawabannya, *praktis*

Hot For Teacher, merupakan movie tahun 2006 yang dilakonkan oleh Kim Sarang (miss Korea 2000) yang pernah berlakon dalam drama Secret Garden.

Hehe, ingat sama Seul? Yang girlfriend kepada Oska? Yeah, dia lah. Filem ni sebenarnya ada sedikit unsur seksual, sikit la. seksi seksi lawak semua. maklumlah, filem komedi. =,= *alasan sukar diterima* Dalam filem ni jugak, ada Ha Suk Jin. Siapa? Google la deii.

Filem ini mengisahkan tentang seorang trainee teacher yang datang mengajar ke sekolah lelaki, dan yang paling hebatnya, teacher ini sangat hot. Yeah, sangat hot. Jadi, ofkos la semua nak dekat dia. Dan cerita ni sebenarnya, mahu mencari siapa yang telah melakukan perkara terkutuk dengan cikgu tu, maknanya, sepanjang cerita ni, semua flashback terhadap apa yang berlaku, dari awal sampai akhir. Lawak tu memang lawak la, cannot deny. Try to watch, kalau korang nak la kan =,=

Next, Han tengok cerita yang menyentuh hati.tajuknya Hearty Paws. Yeah, cerita lama en, tapi memang ni first time aku tengok. hehehe. comel sahaja Yoo Seung Ho zaman muda, LOL. sekarang, muka dia nak kata hensem tu, tak la, comel tu adalah kot tapi ofcos la aku lagi comel. anjing dan adik dia dalam filem ni, sangatlah comel dan pandai berlakon :)

filem ni, tak henti henti buat aku ketawa nangis . kisah cinta tahap break up melampau pun tak buat aku menangis macam ni . sedih gila. dah la memula hilang ayah, lepas tu, mak dia tinggalkan dia dengan adik dia dekat mak cik dia, lepas tu, mak cik dia pulak blah dan adiknya pula mati. Tinggal dia dengan anjing yang pada mulanya dia sayang tapi lepas tu dia benci.

Cerita ni, macam tunjuk kasih sayang antara kita dengan haiwan la. *i miss hemo hemo T.T* cerita ni memang sweet, tapi sedih sangat. so korang kena tengok. sekarang dah ada Hearty Paws 2, cuma aku tak tengok lagi. nanti nanti la aku layan, ni dah ngantuk tahap maksima dah ni. hehe.

dah alang alang nak tibe hari terakhir bulan Julai, so Happy August people, Super Junior comeback kott. Tak sabar gila. Haha Dan yang paling penting,

selamat menyambut bulan ramadhan al-mubarak. puasa tau, jangan tak puasa. hargailah bulan ni dengan sepenuhnya. okay :)


kbai;

han


p/s: entah aku beraya dekat sini ke tak, bukan setakat raya, puasa pun dekat sana, haru haru.

anda nak jadi cikgu hot? tak payah, jadi cikgu comel cukup!

2 comments:

kimyana said...

aq pon nak jadi lecturer HOT la~~hahah;DD;P

han eba said...

geli gila, OMG. tak payahla kaaan. hahahaah