Wednesday, August 10, 2011

aku malas kot,malas gila. malas!

aku malas, malas. malas sangat sangat malas. malas nak kemas luggage. malas nak masukkan tu, masukkan ni, aku malas. ada sesiapa nak kemaskan luggage aku? ada tak?

Donghae? Kyu?
Tak guna lah korang, aku promote selalu dekat blog tak nak tolong. aku malas nak kemas. malas. nak bawak ubat, bantal, tikar, bla bla bla. =.=

malas nak beli baju raya satu hal, mama suruh pergi survey kat mall, MALAS. mama suruh pegi buat rambut, MALAS. ahhhhh, nasib baik tadi ku gagahkan pergi salon dengan si kim yana, kalau tak , hmpftttt -__________- pakai tudung kot, tak payah buat rambut sangatlah kan.


lepas tu, MALAS lagi, passport biar lantak pi, tiket flight tah kemana, oh, aku tak tengok sikit pun tiket, HAHAAHAH. teruk en? MALAS lagi, mama suruh pergi ambil kotak, tak mahu, malas PACK. =.= aku memang malas.

SIKAP MALAS MENGUASAI DIRI.

yang paling best, aku MALAS nak mandi sangat, sekali je mandi. HAHAHA <<<< ni tahap teruk, anyone nak tolong?


sesungguhnya, aku dah jadi malas. malas sangat sangat. malas gila. malas gila. tak guna pun, ni aku pack, sekali lagi aku pergi nanti, sekali lagi aku kena pack. Kau memang suka barang Malaysia kan cik Han. =.=
malasssss

kbai;

han


p/s: flight confirm pergi sana, 6.9.2011. malaysia, kau bakal kehilangan gadis hensem macam aku.


tahniah cik Han, kau bakal bergelar mahasiswi Universitas Sriwijaya, Palembang!- KyuWook

aku: thanks Ryeo and Kyu

No comments: