Wednesday, August 10, 2011

kad raya give away daripada Haenasours;


alhamdulillah dah 10 days kita berpuasa. seronok? aku tahu, ada dah yang hitung hitung, lagi 19 hari tu en. HAHA. tak sabar betul eh korang. puasa penuh ke? =.=

okeyh, this year, buat kali ketiga sepanjang beta ada blog, jadi beta (tetibe beta) nak buat Kad Raya give away lah. sebab tahun depan, tak tahu boleh give away ke tak, tah tah, beta yang ter away. LOL (hakikat)

kepada semua pembaca setia blog cikai ni (blog yang memerlukan pembaca dan pengkomen setia, bukan bilangan followers yang ramai) jadi, ehem, saya nak buat give away sedikit. terhad tau kad raya ni (err, ni bukan kad raya versi Haenasours ke apa, ini hanya pemberian kad raya biasa). kenapa terhad? sebab saya hanya limitkan kepada beberapa keping sahaja. haha. so macam mana nak dapat kad raya dari beta? *yg dah tiap tahun dapat tu, tak payah nak request sangatlah kan, kim yana dan shinyi, HAHA*

so macam mana? senang je. emailkan kepada beta perincian berikut

nama , alamat , dan blog. (kalau tak ada blog, tak apa)

dan nanti masa email tu, letak tajuk email tu "saya nak kad raya give away daripada Haenasours; "

dan nak emailkan kemana? hehe. ke sini lah

"han_eba [at] yahoo [dot] com ."

rasanya, korang faham kan yang dalam kurungan tu simbol apa. tak nak tulis penuh takut kena spam =.= HAHA

so, selamat berpuasa everyone :)

kbai;

han

4 comments:

Fatin Eunhyuk 슈퍼주니어 said...

nak nak nak.....haha

han eba said...

senang je, emel me ;D

kimyana said...

HAHAHA.ciss!baru nak request.eekekek:P

han eba said...

haha, gile