Tuesday, August 2, 2011

Korean class classmates


31/07/2011, Subang Parade

92 liner of BKR 101 , we meet again. thanks a lot for coming. At last, we managed to meet each other. I'm so happy :) I miss our Korean class. I wish I can continue this class, but haihhh o______________0 tak boleh lah pulak since I dah awal awal join matric, kalau tak, level dah up dah and maybe go for that test, and fly to Donghae Korea. YEAH. 1 year already, I miss those moments, hehe. I miss seonsaengnim too :( Hope he still forgetremember me T.T Sam, I'm leaving soon, you can live happily. LOL

oh, kalau dah jumpa, apa lagi? Like always, gossip pasal mak nyah k-stars. Oh, since Hana and Sid just came back from Banglasdesh Korea, so mestilah cerita pasal Korea. Hana, cerita anda memang tak boleh blah and Sid, how come that Korean asked you mana you dapat mata you? LOL. Suka lah tu~ hehe.

Some photos~

me and pika. hehe. Hae and Eli. LOL

hana and sid, BAU KOREA FRESH.lol

using my polaroid cam :)

and this one, is the best~

SORRY SORRY -ING SINCE SUJU IS BACK

Photobucket

SAD? I'm not cute here. Don't deny our r square pi! LOL

Photobucket

OMONA !


Photobucket


28/07/2011, Times Square


This Azwan ssi, my Korean class classmates ^^ SONE forever lah kan =,= HAHA, macam tu, I'm PrimaELF forever. HEHE.

Last Thursday we went to Times Square. Only two of us, because Kim Yana ssi couldn't make it. =,= but, we're not awkward kan kan kan, sebab banyak gila cerita sampai sesat sesat kan azwan ssi, kan kan kan? KAN! lol.

Dear 92 liner of BKR 101 2010;

I'm gonna miss you people. Indonesia is quite far*jauh ke?* . Must not always remember me. You called my husband Donghae HensemGoreng kan kan, kesian dia. HAHA. Thanks a lot, for those moment. I'll update this if I got photo yang macam UKISS tu. hehe. 92 liner of BKR 101 , fighting!

kbai;

han

p/s:memories are beautiful, I don't wanna ever let you go.

4 comments:

kimyana said...

ohh.tu ke azwan.hahaha
sori la ari uh x dpt teman.huhu
jap!aq rasa kelakar gambar yg bergerak2 uh...yg pak guard kat belakang korg uh.serius lawak weh!!hahaha.mcm nak join sekali gakss.ekekeek:)

han eba said...

Lawak en. pak gad tu memang. kalau nak, nanti mintak software kat pika :)

pikakitty said...

awww Han ㅠ___________________ㅠ

han eba said...

LOL, pikaaa