Friday, September 30, 2011

happy birthday sayang *GULP*

entri ni bukan untuk korang eh, errr Donghae pun bukan, tapi ini adalah entri khas buat Haziqah binti Hashim. Gadis yang cuba rampas gelaran kacak aku dengan tiba tiba bila aku kata aku hensem. DANG!

sayangku~,


happy 19th birthday. May Allah bless you always. Semoga panjang umur dan murah rezeki. Huhuhuh. Semoga sukses selalu dalam apa jua bidang yang kau cebur. Semoga selalu dirahmati Alllah. Jangan ingat kita sangat. HAHAHA. rindu tak habis habis kat diriku tiada gunanya kerna aku hanya bisa pulang tahun depan. HAHAHA.

thanks jadi kawan kita, i mean kawan baik kita. gua balik Malay nanti, kita hang out baby. LOL. okay, have a blast birthday :)

kbai;

han

p/s: teman teman di sini ^^ nanti gambar yang lebih akan aku update. bye.

No comments: