Sunday, September 11, 2011

salam dari Indonesia



alhamdulillah, dapat juga aku berblog dekat sini. fuhh. hello semua :)

rindu diriku? tidak? cis. sudah hampir seminggu daku menghilang, anda semua tidak rindu? memang kejam bin jahat lah -.-

well, sekarang tengah tunggu mama online YM. nampak seperti tak kunjung tiba dari tadi. dan buat pertama kali aku update blog guna Hyunnie. dan paling penting,first time aku berblog dari luar negara. *kira luar negaar la ni, bukan dekat malaysia.*

makanan dekat sini okay setakat ni. semua okay la. orang orang pun. cuma ada certain cakap cakap yang aku dengar pasal jiran prihatin yang tentunya buat aku takut *oh my* dan ada certain yang mulut tak eti nak jaga, bajet bagus bagai. nak main soal agama dan kepercayaan aku, bagi aku, kau tak layak. hehe

oh, kelas? tak, aku tak pergi lagi? heheheheh. kenapa?

sebab aku tak dapat ID card lagi. so, tak boleh masuk kelas. dah seminggu dah aku skip kelas. sebab aku kan pro. HAHAH. yelah tu pro =.= ekcelli, aku dah cuak oh, tak masuk kelas. hish.

ok lah, aku belum ada cerita nak di cerita cuma nak sampai khabar je. aku rindu la juga semua orang. aku rindu Hae :)

kbai;

han

p/s: I'm happy because we still breathing under the same sky Lengchai :) GAHAHA

4 comments:

Ramiza said...

good luck eba :D

han eba said...

ramiza, I miss you :) next time, make sure we meet okay :)

nurul norman said...

gmba 2 bwt kte jeless +.+
oppa~!! =DD

gagagaa

han eba said...

I thought you like suzy ? So it's ok la. At least eunhae is everywhere dude