Sunday, September 25, 2011

tahukah anda, penantian itu suatu penyeksaan?

dan aku boleh kata selalu sangatlah kena menunggu orang tapi aku tak suka orang tunggu aku *leceh*. dah hampir 1 jam aku tunggu taufik tapi dia masih tak muncul muncul lagi. aku ada banyak benda nak buat, bazir macam tu je. masa muda aku dibazirkan dengan menunggu. semalam pun aku tunggu dia, lama juga. sampai mall dah tutup. aku tahu dia busy hantar dan ambil orang, tapi come on la, kalau lambat at least text la, dia maybe lambat or apa ke, ini tak?

aku nak cakap la kan, kau jangan pernah bazirkan masa orang, lagi lagi kalau orang tu sibuk. kalaupun kau terlambat sebab kau pun sedang menunggu orang,at least cakap, jangan tak. ini tidak, whatta. aku dah penat hari ini perah otak buat assignments, tidur pun tunggang terbalik. ada je yang nak bikin aku panas. hailaaa. mungkin aku harus lebih sabar =.= zzzzzzzzzzz

oh btw, happy birthday to my little brother. 17 already. good luck in SPM. do your best even though you didn't study. zzzz.

and to Hyun Bin oppa, happy birthday too. I miss you. Hehehe.

kbai;

han

No comments: