Monday, October 31, 2011

1 lagi follower, jadi 100 :)

yes, siapakah yang akan jadi follower aku ke 100 tu? hehe. kita tunggu dan lihat.

ehem, actually, aku nak tulis sikit je ni. aku baru habis kelas. dari pukul 7.30am sampai la jam 3pm, aku ada kelas, dan yang bestnya, rehat sejam. masa zaman matriks dulu, aku boleh tahan sebab dalam satu hari kita ada kuliah, tutorial dan kadang kadang praktikal. but now, no more baby.

hampir 4 jam setengah aku duduk dalam kelas hanya semata mata untuk kuliah.pehhhh, penat den. lepas tu rehat sejam tu, kejap sangat, nak balik gua punya bilik pun dah waste 10 mins. haihhh, resultnya, kuliah terakhir tadi mengantuk. dah la dengan air cond, ditambah hujan yang kalau dah start macam tak nak berhenti, ohhh, what a life! lepas tu, boleh lak aku tercuriga dengan diri sendiri, kenapa aku amik course medic ni? adakah sebab nak jumpa lecturer untuk kuliah akhir tadi? HAHAHA. sengalness.

haihh, lama lagi la nampaknya aku akan hidup macam ni, tapi aku tak kisah, asalkan aku terus berusaha dan yakin dengan pilihan ni. InsyaAllah. Oh, actually, aku baru je makan ni. haihh, tengok, makan pun tak teratur. I need a guy who can cook for me, HAHAHA. errr, aku rasa aku memang hensem la *LOL, tetiba*

semalam, aku tengok Heartstrings, tapi tak habis la kan. aku tengok pun sebab dah lama sangat aku tak tgk drama and all. haihhh. so, I just realized that Min Hyuk, the drummer of CN Blue is so cute. In that drama, he is totally totally totally cute. but, if in CN Blue, I prefer my Jonghyun more :) ahh, Min Hyuk is so cute. why in all Korean dramas, there's must be a guy who is so cute and seriously have a cute character. How I wish I can meet this kind of person, but as friend only. Well cute guys is like a kid. I don't know why.

I start to abandon Donghae, slowly as I don't even have time to stalk his tweets. Haihh, mianhae..


Should study anatomy now, a lot to read, a lot to memorize.

kbai;

han

p/s: Goodbye sexy October, gonna miss you.

No comments: