Sunday, October 9, 2011

pagi aku bajet cool


hello and an nyeong. Rasa macam lama tak tulis blog, yes, macam lama.

awalnya aku bangun, HAHA. bajet cool la bangun awal? Pagi pagi dah bersapa dengan makhluk dekat FB. hari ini aku rasa cool sangat. sebab aku bangun awal. lepas tu, aku rasa cool lagi, sebab duduk depan lappy, sambil makan biskut cheese dan minum secawan milo panas, ahhh bahagianya hidup aku, pagi yang perfect! Dah bersiap sedia dah ni nak baca notes notes yang tak terbaca. Tak nak tidur dah. Sebab semalam satu hari aku dah bazirkan masa, dengan tidak cool langsung!

sedang aku baik punya on FB , sekali hujan la pulak. sekarang, time aku sedang menaip dengan muka bajet hensem bertemankan lagu Cherrybelle bertajuk Dilema yang tariannya mostly tiru SNSD ni, di sini, tetap masih hujan. Dan aku, rasa macam nak tidur balik. Oh tidak! Man! Memang mencabar kesabaran aku betul lah -.- dan sekarang semakin lebat, sejuk dan nyaman nya, subhanallah!

sekarang, lagu berubah kepada lagu Boyfriend yang bertajuk Don't touch my girl, HAHA. oh, next week aku ada test. cool kan? Kan kan kan? Hahahaha. Gila. Aish, aku sedang sibuk baca slide sana sini, sampai aku lupa, ada informasi yang aku harus study sendiri sebab tak ada dekat slide, hoish. Kelmarin ada budak ajak aku study dengan dia, oh come on, aku nak study dengan orang? Oh please. Kalau dua tiga orang tu tak ape la, aku masih boleh sabar *tapi mencabar kesabaran juge* HAHAHAHA. sengal. maksud aku, dia ni lelaki, memang tak lah aku nak pergi study dengan dia dan sahabatnya yang lain. So aku tolak la, dia cakap nanti dia ajak orang lain juga. Namun resultnya semalam, dia tak pergi sebab tak ada orang nak teman dia. HAHAHA. Last last aku suruh dia ajak kawan aku yang minat dia, hahaha. Comel kan aku, HAHA. aku kan cool, memang itulah peranan orang cool, bantu kawan yang suka pada seorang lelaki. For me, errr, aku tak minat laki ni, sebab dia dah la muda dari aku, zzzzzzzzz. hoi, jangan salah faham dulu, bukan ada maksud pun dia ajak aku sebenarnya, sekadar nak study sama sama je, tak lebih dari tu. so hari ini, mereka akan study bersama :) awww ♥

sekarang ni pulak, lagu Oops by Suju ft f(x) . Sungguh hensem sekali donghae rap, dan aku rindu budak comel tu.kyahahhaa. aku sedang download beberapa buah lagu ;D HEHE. haruslah download, takan asyik dengan lagu sama kot? Haihh. Oh, aku rasa tak sabar la. Tak sabar nak tungguh FT Island punya lagu baru. Jonghun yang hensem, ohh~ Aku rasa sangat tak sabar. Sebab aku rindu dah FT Island ni. Walaupun aku biased dekat SJ lebih, tapi aku tetap suka FT Island. Aku tetap, Primadonna. Aww. Aku tengok gambar dekat bawah ni pun, dah mencabar aku punya kesabaran menanti. gambar credit to sini


oh man, aku dah membazir masa, macam yang aku katakan. LOL. sengal je. well, aku nak layan episode akhir hana yori dango ni, *okay okay, aku lame, baru nak tgk kan* HAHA, biarlah. nanti lepas tengok, bolehlah aku review dekat blog ni pasal drama tu, HAHA. dapatlah kongsi info dengan orang lain kan, LOL.

oh kepada azwan ssi, if you read this, kalau lah kan, aku harap semuanya ok ok dekat sana. Good luck ;D

kbai;

han

p/s : kau ada dengar tak lagu Primadonna versi baru? HAHA

leave me comment ok, I ♥ you~

No comments: