Saturday, November 5, 2011

aku nyanyi lagu cinta dekat orang yang salah


aku baru balik dari orentasi PKPMI bagi cawangan sini. Best la jugak, dapat kenal dengan senior . lebih ramai senior :)

the problem is, aku bukan setakat menari sorry sorry part chorus sebab aku main poison box, taaapi, aku baru je buat benda yang aku sendiri tak percaya. hanya kerana aku nakkan signature.

Ingat tak dulu, aku cakap, ada satu senior ni, anak kawan bapak aku. dia ni dah tahun kelima? tadi aku kena mintak signatures senior senior daaan dia included. so aku pergi ke dia untuk minta, tapi dia nak aku nyanyi satu lagu sebelum dia sign dan tanpa cakap apa apa, aku terus nyanyi lagu "Because I miss You" by Yonghwa *MALU GILA, KENAPA AKU NYANYI LAGU NI???* kenapa bukan Mr. Simple ke apa, GOSH. lepas tu, dia kata, oh, lagu apa ni? Then aku cakap la tajuk dia, dan dia cakap "I know you miss me," . zzzzzzzzz. aku rasa nak termuntah dengar. OMGAAAH. So lepas tu, di suruh aku nyanyi lagu Malay pulak. Hampasan.

Dan sebelum balik, dia jumpa aku, cakap dia balik dulu. Bila bila kami jumpa lagi. Lpeas tu dia cakap apa tah pasal ayah aku. bla bla bla. Dan aku dengan selamba cakap "You balik Malaysia bila?" Dia macam terkejut. *AKU LAGI TERKEJUT, SELAMBA BADAK GUNA YOU PADAHAL DIA LAGI TUA* hoish, kurang ajar punya junior. Dan dia cakap, next year baru grad, aku boleh lupa kos kami ni dekat 6 tahun. HAIIIIH.

meeting seniors is actually fun, but some of them dah habis dah, dah ada title dr. dah. so tak sempat nak kenal sangat. and at last, I talk to that guy yang empunya bilik ini, yang aku complain datang amik air cond dengan susuka hati tu. dia memang sosial. nak sentuh sentuh aku macam kawan. haihh, nak salam? eh hello, kau ingat aku macam yang lain ke. zzzzzzzz. wahai lelaki sekalian, janganlah salam dengan aku, aku tak mampu nak sambut sebab kita bukan muhrim.

aku ada jumpa dua orang abang ni, melayu. yang satu tu, lawak sikit. macam nerd. aku jumpa dia sebab nak mintak signature. dia suruh teka bulan dia lahir. aku memang tak kenal kau, macam mana nak teka? haihhh. lepas tu, aku teka salah dan aku chow. lepas tu, dia panggil aku, suruh datang dekat dia. dan dia tanya, nama apa, umur berapa, panggil apa. last sekali, saya lahir bulan berapa? WHATTA, aku memang tak tahu la, tapi aku nak signature dia sebab kami kan main game, so mestilah nak menang siapa dapat sign banyak en. dan yang paling best, dia cakap "kamu tekalah, saya tak kisah. dari satu sampai 12 pun tak apa, " HAHAHAHAHA, memang dia nak bagi aku sign tu sebenarnya. HAHAAHAH. nasib baik aku teka betul. kau nak tahu tak dia lahir bulan berapa??? HAHAHAHA. rahsia...

dan team aku menang akhirnya. alhamdulillah :) HUEHUEHUE

AND WEYY, tengok niii



OMG, kerja banyak lagi. wa chou dulu. kbai;

han

p/s: I should sing that song to you lengchai, not to him. Haihhhh.


btw, happy AIDIL ADHAAAA :)

2 comments:

nurul norman said...

hhahahhaa =DD lawak gile wehh !! kumpulan kau menang sebab ada kau tuu. keekeke ^.^

nway, selamat hari raya aidiladha =]

han eba said...

sama ;D hehehehe, banyak la kaaau