Friday, November 4, 2011

kenapa atlas anatomi badan lelaki muscle?


aku tengah buat assignment. pagi ni kena submit. *aku tak tangguh, kerja banyak sangat, test sana sini. woooo*

aku sedang lukis struktur anatomi umum bagi vena, taaapi untuk lukis vena, kan kena ada struktur badan dan kenapa aku tengok dalam buku atlas anatomi, kalau bab bab umum, semuanya gambar badan lelaki yang ada muscle??? gambaran yang diberi mesti gambaran lelaki.
cuba kau bayangkan, macam mana aku nak lukis?

aku rasa segan -.- macam apa je. aku rasa mata aku tak suci lagi, wuuwuwuwu T.T hush.

tapi ni assignment lecturer favorite aku, nak tak nak, favorite tak favorite, sayang ke cinta ke, kena lukis.

kau tanak try ke? asdfghjkl

WHATTA FISH .

takpe, semua demi belajar.

kbai;

han

p/s: memang penat, memang penat. rush pergi sana memang penat. OMAAAAAAIGOD.

No comments: