Sunday, November 6, 2011

today is something to me.


assalamualaikum dan hello.

well people, how are youu? amacam raya hari ni, best ke? apa apa pun, selamat hari raya aidil adha kepada semua. emm, gua dekat sini, tak raya laah. gua bangun, sambung buat assignment sambil online fb. kalau korang pepagi ada juadah baik punya sempena raya, gua makan potato chips je. tapi, bagi gua, sama je la, raya ke tak raya ke. perantauan tak perantauan. HAHAHA. gila.

oh, why why why? apa yang something sangat. okay firstly, gua nak cakap, gua dah dua bulan menetap di Palembang yang indah permai ni. Hoissh. Dah nak sukan SEA dh ni woii. meriah bagai. tak sabar gua nak usha atelt atlet kite. HAHAHA. macam ada masa. gua harap sangatlah cuti, HAHAHHA. sengals. yang nak jumpa gua, meh la pakat pakat mai sini. LOLS.


then, actually today is super junior 6th anniversary!! Wehooooo. Firstly, of course I am so happy. It's SUJU's anniversary dude. Gua dah la suka tahap gaban dekat kumpulan ni. Hahaha. Oppa deul, himnaeyo. FIGHTING! I'll stay by oppas' side forever , until the end. If I have a children one day, I'll tell them that you're the best Korean group, forever :)

OPPAs, FIGHTING!

sini kedai semua tutup, tak ada jalan lain, delivery mcD je la santapanya. SOBS. melayang duit gua. SOBS, DUIT AKUUUU.

kbai;

han

No comments: