Tuesday, November 15, 2011

wa e wa e o kita bisa,


hai hai hai. aku update lagi.

hari ini hari selasa, esok hari rabu. lepas tu kamis jumaat sabtu ahad isnin balik.

bak kata budak budak zaman sekarang, bajet trend lah kan, macam bangang jadi cambangang? alamak, kasar nye ayatku? HAHA

haihh, kerja banyak sangat. tak online pun banyak jugak, kalau online lagi la banyak. sadis nya hidup aku, tragis. HAHA

tadi aku pergi lab, macam biasalah, kalau lab kena pergi kampus utama. penat gila oh. dan today buat pertama kali, gua sentuh cadaver! HAHAHA. kali lepas wa guna pinset, this time wa pegang terus guna tangan. wakakaka. *gila jap* mak aih, bau dia *semerbak harum kasturi *

wa ingat masuk medical ni, fizik tak wujud, sekali hambik kaaaaaaaaaaaau, Newton kembali bersama labu labunya.

ada yang nak volunteer buat assignment FIZIKA aku?

donghae handsome, kbai

han

p/s; memahami saya adalah lebih penting dari mendengar masalah saya.

No comments: