Sunday, December 11, 2011

aku seksi, aku tahu

aku sedang menaip dikala hujan turun dengan lebatnya di Palembang ini. 5 hari lepas, genap aku 3 bulan di Palembang, alhamdulillah. aku bersyukur. walaupun badai melanda, namun aku tetap gagahi juga.





whatta fish aku menaip macam nak buat novel cinta??????? HAHA.



apa kabar semua? sihat ke? hakikatnya, aku sangat tahu blog aku ni tak ada lah ramai viewer sangat walaupun ramai followers. err, tak ada lah ramai sangat follower, tapi, adalah followers. LOL. by the way first benda aku nak cakap adalah pasal FT Island upcoming concert in Malaysia. Woooohoooo, eksaited ohh *lepas tu buat muka sedih sebab aku tak dapat pergi*


Mereka ni, band yang paling aku gila kan, lols. aku suka band ni. yeaaah. kalau group feveret aku Suju, ini merupakan band feveret aku. So, Primadonnas semua dah beli ke tiket? Aku dengar, tiket jual start 9 december lepas? Waaah, kemain eh. Hari ini, untuk rock zone ke standing zone * aku tak sure* dah sold out. Bapak ahhh. Go Primsss. Yang bestnya, walaupun aku tak pergi, ehem, aku dah order baju dia, so aku balik Malaysia nanti, aku memang tak sabar sangat nak tengok baju tu, ha ha ha. ok cukup.Btw, congrats for FT Island for your concert dekat Seoul tempoh hari. Dikhabarkan, konsert itu amat berjaya. I love you FT Island.♥

Semalam, if I'm not mistaken, ada SS4 Osaka eh? Aku dengar hampir 50ribu yang datang just for the show. Hamboi hamboi, ELF pun tak nak kalah dengan Primadonna. HAHAHA. ok, yang aku sukanya, ada lagu tajuk 'oppa ' kan? Eunhae yang nyanyi. Dan gelagat deme, toksah nak cerita la, pepaham la en bebudak dua ekor ni. HAHAHAHA. Lee Donghae, I love Youuuuuuu. Aku dengar, maybe Feb baru deme ni mai Malaysia. Feb pulak aku dengar kami cuti. InshaAllah, kalau tak clash dengan class, aku pergi ^^



Ok, semalam aku bergadang sampai 4 pagi. Buat apa? Skype dengan Sid lah -.- Lepas tu, Azwan join. memang bagus. at least, aku tak study sesorang. Yelah, aku ni tengah nak cover blok 3, iaitu blok Chemistry sebab next next week, ada exam. Hah hambik kau. Bergadang aku tu bukan bergadang belajar semata mata, tapi.... ALLKPOP, YOUTUBE,4SHARED semua join sekali HAHAHAHAHA. Btw, aku lately sakit hati dengan orang di sekelilingku. Kenapa aku berguna pada mereka tapi mereka tidak? manusia manusia. tak guna aku nak bebel pun, sebab aku dah nak macam lali dah. kadang kadang mereka ni helpless. dan hopeless. sorry to say la kan, tapi aku dah habaq dah kan, pasal kenapa aku cakap kome helpless. pepaham lah yee.


thanks kepada yang sudi baca blog ni, aku sayang korang ♥


kbai;

han

p/s;aku seksi aku tahu? PERGI YOUTUBE AND CHECK IT OUT.

No comments: