Wednesday, December 14, 2011

heart attack melalui telefon,, whatta.

kejadian berlaku sekitar 5am waktu Palembang, aku masih tidur.

handphone berdering *it's amazing~ it's amazing* (amazing by Infinite)

aku tengok skrin handphone. *ohhh, nombor asing, aku tak ada nombor ni dalam contact list*

menjawab dengan nada bangun tidur, ehem *hello*

lalu si pemanggil memulakan bicara, suara lelaki *aku hampir heart attack, cuba memahami situasi*

"kamu dah bangun?"

soalan apa ni? siapa kau? tanya aku dah bangun ke belum, whatta fish.

aku pun "huh" . beberapa saat kemudian, "siapa ni?"

dia hanya bertanya "dah bangun?"

aku malas memikirkannya, lalu menjawab "dah,"

tiba tiba . . . .

"eh, kamu tinggal di mana ya? rumah kamu?"

aku terkejut, pastu tengok skrin phone again. muka macam troll tetiba. lalu

"huh?"

terjun dari katil sambil telefon dicampakkan. nampak macam tak logik tapi, whatta fish, pagi pagi bagi aku heart attack, -.- okay, that's sucks. GILA.

hensem ni, wahaha.


kbai;

han

p/s: aku buka mata, terus kena heart attck, hotak dia -.- kalau ye pun salah number, tak reti nak habaq ke? biar macam tu je. aku dah fikir kau pembunuh bersiri kau taau.

2 comments:

lulumichin said...

lololol ringtone kita sama :D :D
waaaaaaaaah *tetibe teruja.

han eba said...

seriuss? WHAHAHAHAAHAH :)