Tuesday, December 27, 2011

Memang aku tak happy.

taken by me; Inderalaya - Palembang

Memanglah aku tak happy, siapa happy buat benda yang dia tak minat?

Tapi aku buat jugak, dah kalau tu membahagiakan orang lain. InshaAllah, Allah akan bantu.

Pasang lagu kuat kuat, lupakan masalah seketika, biarkan orang sekeliling.

Cari satu sudut yang tenang, dan menangislah sepuasnya.

InshaAllah, berat tu akan pergi.

Aku kan handsome, so mestilah kuat, betul tak?

Dan, lengchai kan sedang study dentistry,so dia pun sedang bersusah payah. Jom susah payah bersama.

Ayo semangat ♥

kbai;

han

p/s; Kan bagus, kalau Kim Yana, Shinyi atau Haziqah study dekat sini. Haihh.

No comments: