Sunday, December 4, 2011

susu coklat dan lagha.


aku duduk sambil menikmati susu coklat. forever favorite flavor~ never change.

selamat pagi semua. aku menaip dengan mood yang aku sendiri tak sure, sengal.

semalam aku bukak blog fatin liyana. aku ada baca satu part di mana dia cakap pasal masa itu emas. dia kan medic student a.k.a model . dia ada cerita pasal dia yang lagha dengan internet sampai dia banyak tak baca materi untuk exam.at last, bila nak dekat exam, baru nak study habis. well, aku macam terpegun baca post tu *warghhhhhh* sebab macam aku je. HAHA


so sekarang ni, aku pun nak pergi berjuang dengan tak buang masa aku sangat dengan benda benda melanghakan. aku baca penulisan dia pasal macam mana dia cover balik tu, bapak seksa gila. aku yang baru tahun first ni pun dah macam tunggang terbalik study, inikan dia yang lagi dah tahun keberapa pun aku tak sure, 3 kot masa tu? hmmmm.


semalam Mo.A dan Donghae datang. aku sedih sikit je sebab semalam aku busy. LOL. aku nak habiskan chapter Chemistry memandangkan dah nak test ni. lagi dua minggu. Sikit je lagi nak habis. InshaAllah semua okay. Doakan aku kawan kawan. Biar aku sentiasa melaksanakan sesuatu yang memberi kebaikan pada aku. Dan bukannya sentiasa lagha.

FB aku memang selalu on sebab semua benda ada dekat sana. termasuklah pasal jadwal kelas yang ditukar dan sebagainya. so, kekadang tu lah sebab aku lagha, LOL. so, doakan aku.

FIGHTING.

han

p/s: oh shoot, aku mesej kawan aku yang lelaki ni dekat fb, sekali gf dia yang reply, guna CAPS LOCK. dah lah hari tu dia jeles sebab aku komen status bf dia. Oh tidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak.

No comments: