Monday, January 23, 2012

#10

aku update sebab aku stress. stress gila. gila stress.

okay, budak hensem, Donghae. I love you.


To Lengchai ssi, Happy Chinese New Year. And to Ying also, if she read this.

Lalalalalalalala. Aku tak mandi lagi. YEAY. banyak gila nak baca. T.T subhanallah.

aku rasa macam nak nyanyi kekuat, biaq semua dengaq. haa, kan masyuk gitu. why why why people around me nampak santai? mereke sungguh tak sabor nak balik Malaysia ke? Hey hey hey, paper ada lagi wey. Yang integrasi tu kite tak ambil lagi wey. Lepak cool chill laaah. wuwuuwuuwuwuw. semua wajah gembira nak pulang ke tanah air, like whatthefish sungguh. merana aku , merana.

Oh, nasib baik nota histology awal awal aku kasi setel, dengan hensem. tinggal nak baca je. but still got one more slide yang tak baca. likewhattafish. same as anatomy. 1 more baby. esok dah nak exam, hari ini baru nak baca. padan muka. serves me right lah kan.

fine, semalam aku mimpi aku dah mai Malaysia, lepas tu parents aku bawak pergi makan macam macam. HAHA. teruja den nak makan McD, Chicken Chop, Pizza, Roti Naan, yum, yum yum. Rojaaaak. HOYEAH.

duk lagha depan FB ni apa pun tak dapat. huh. tapi aku pahe ape yg aku baca. HAHAHA. kalau sunyi senyap buka laptop tak ada internet, lagi gua stress. HAHA. dah nak mandi, makan, pahtu baca notes histology. teheee.

sikit je lagi Han, kamu pasti bisa. Yeah. Struggle gila. Gila struggle.


kbai;

han

2 comments:

Ramiza said...

good luck for your exam!!!

han eba said...

gonna end soon ;D