Tuesday, January 17, 2012

#7

memang kau killeo (killer) subject habis kan, anatomi. FUHH.

terketar ketar aku buat praktikal anatomi. sia sia bergadang. bayangkan 50 soalan, 25 minit. Nama latin yang gah aku isi satu persatu, haihh, apa boleh buaat, nasib badan. tawakal je lah. MCQ nanti kena buat elok elok. *sedapkan hati* dah la semakin annoyed dengan FB. semua update status ' I'm Home, Yeahh. ' LOLS

aku balik Malaysia cuti ini. macam macam sudah di atur. hehe. dengar cerita cuti hampir 1 month. fuh, kalau betul memang syok gila. HAHA. tapi kalau tak betul pun, gua tak kisah. Lalalala. LOLS. *tetiba terdengar suara jiran prihatin memanggil* ughh, sibuk betui mamat ni. tiket tak book lagi soalnya. Persoalannya, bila nak book? HAHAHA. nantilah. yang tak sabarnya, nak pergi jalan jalan dekat Palembang dengan Alif before going back. Awww. Gonna mish you.

esok paper Biologi. Huh, praktikal hari tu, aku rasa macam masuk Olimpiad Biologi je , soalan 30, masa 15 minit. HAHAHAHA. apa apa pun, buatlah yang terbaik. Campur paper esok, aku tinggal lagi empat paper. InshaAllah, gonna be okay. Okay, nak tidur. Nanti kena sambung revise :)

For you, my readers :) I like this song because Jonghun wrote it with all his heart and this girl is awesome. She translated the original song, to English. Enjoy and Good Night.



kbai;

han

p/s: Donghae, hang kata hang Yeoja Killeo kan? tidakku nafikan ♥

No comments: